imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

iMagazin podcast 001 – izgalmas hetünk volt


Rendszeresnek ígérkező podcastünk első részében a héten bemutatt termékeket és nagy horderejű híreket kommentáltuk. 

Régóta szerettük volna elindítani az iMagazin podcastet, a próbafelvétel pozitív visszajelzései után pedig nem akartunk már sokat várni. Az első adásra végül Patrik csatlakozott egy kötetlen beszélgetésre, az eredményt az alább hallgathatjátok meg.

Sajnos Patrikot nem tudtam rávenni, hogy hajoljon közelebb a mikrofonhoz (…), de azért ő is halható. Habár 1-2 résznél indokolt lenne a vágás, úgy döntöttünk megmutatjuk az egészet, a több kritikából majd többet tanulunk.

Mi legyen a neve?

Egy valamire podcasthez frappáns név és intro dukál. Nagy kreativitásunkban azonban eddig egyetlen olyan nevet sem sikerült a csapatnak feldobnia, ami egyöntetű siker lett volna. Ezért titeket kérdezünk, hogy nevezzük el? Dobjátok be ötleteiteket, és a legjobbakból szavazás alapján döntünk majd!

Következő rész várhatóan egy hét múlva, a fő téma vélhetően a WWDC lesz.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!