imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

[frissítve magyar díjazottal] Íme a 12. iPhone Photography Awards nyertes képei


Kihirdették a 12. iPhone Photography Award győzteseit. A versenyben idén is természetesen bárki részt vehetett, a nevezési követelmény ismét egy iPhone-nal vagy iPaddel készített fotó volt, melyet utómunkázni is lehetett. Idén Keresnyei Vince személyében egy magyar fotós is elsimerésben részesült!

Az idei év győzteseit ismét több ezer jelentkező, 140 országból beérkezett pályamunkája közül választották ki, 18 különböző kategóriában. És természetesen kiosztásra került a mindent vivő Photographers of the Year Award, azaz az Év Fotósa díj is.

Az idén igazi győzelmet arató, a fődíjat elnyerő Év Fotósa a 23 éves nápolyi Gabriella Cigliano lett “Big Sister” című fotójával.

Gabriella Cigliano, Olaszország, Év fotósa díj fődíj nyertese (iPhone X – Zanzibár)

A képet iPhone X-en készítette egy Tanzániai útja során Zanzibár szigetén. A nyertes elmondása szerint a kép készítésekor a legizgalmasabb az volt, ahogy a fotó alanyai és az édesanyjuk reagáltak, amikor meglátták a képet.

Sajnos az iPhone-om éppen a kezükben volt, így nem tudtam megörökíteni ezt a pillanatot.- mondta Cigliano.

A nyerteseket hét körben értékelte a szakmai zsűri, a végleges döntésüket pedig Tim Cook jelentette be egy tweetben:

Ezt látnotok kell! Csodálatos shotoniPhone fotókat készítettek az idei év ippawards nyertesei. Gratulálunk minden fotósnak! A munkáitok által betekintést nyerhetünk abba, hogyan látjátok Ti az életet – váratlan pillanatok a föld minden tájáról.

Lássuk az idei év nyerteseit:

Diogo Lage, Portugália, Év Fotósa díj 1. helyezett (iPhone 7 Plus, Róma)

 

Yuliya Ibraeva, Oroszország, Év Fotósa díj 2. helyezett (iPhone 7 Plus – Róma)

 

Peng Hao, Kína, Év Fotósa díj 3. helyezett (iPhone X – Nevada)

Frissítés! A versenyen egy magyar fotós munkáját is elismerték: Keresnyei Vince alábbi képével érdemelte ki a dícséretet, amit ráadásul Budapest közepén, a Deákon lőtt iPhone-jával:

Processed with VSCO with 4 preset

Vincével sikerült megbeszélnünk egy interjút, így hamarosan részletesen is olvashattok majd a hazai utcafotózás rejtelmeiről egy igazi szakértőtől. Addig pedig feltétlenül kövessétek zangiel Instáját, ahol a story-k között szokta megosztani iPhone-os fotóit!

Ezzel egyidőben, a 2020-as iPhone Photography Awards jelentkezési időszaka is elindult, a pályamunkákat 2020. március 31-éig fogadják. A díjazottak pedig egy iPad Airrel és Apple Watchokkal lesznek gazdagabbak.

Az összes díjazott kategóriát megtekinthetitek az iPhone Photography Awards oldalán.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!