imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Íme a legütősebb iPhone 8 koncepció


Egy olyan iPhone koncepció jelent ma meg, ami ha valóra válna, valószínűleg senkit nem érdekelne mennyibe kerül. Külön érdekesség, hogy egy magyar fiatalember álmodta meg a jövő iPhone-ját.

Épp edzésből értem haza, amikor az RSS feedemben megjelent egy futurisztikus iPhone. Első ránézésre is szuper koncepciót láthatunk, ami talán nem is áll nagyon messze az idén vagy jövőre megjelenő iPhone 8 illetve iPhone Edition néven emlegetett OLED kijelzős iPhone-tól.

Az alábbi koncepciót Balogh Gábor készítette, és egészen jó kis elképzeléseket láthatunk. Agumented reality, keret nélküli kijelző, kijelzőbe integrált Home gomb, Home gombba integrált Siri kijelzés, tényleg van minden, amit csak el tudunk képzelni.

Screen Shot 2017-03-14 at 20.03.10

Gábor korrektül felépítette és érvekkel támasztotta alá, hogy miért is kellene valami hasonló iPhone-t készítenie az Apple-nek. Azon kívül, hogy baromi jól néz ki, az általa iPhone X névre keresztelt készülék megtartotta az iPhone fő jellegzetességeit. Maradt a forma, a kijelzőbe integrált Home gomb, viszont a nagyobb képernyő miatt rengeteg plusz funkció fér el.

Unknown-2

Mint tudjuk Tim Cook már többször elmondta, hogy erősen érdeklődnek a kiterjesztett valóság iránt, ezért ez a koncepció is ezt a funkciót tolja előtérbe. Gábor szerint, Siri nem csak a kérdéseinkre figyelhet, hanem figyelheti a kamerán keresztül az elénk táruló világot és kiegészítheti azt egy rakás információval.

Unknown-3

A készítő is elismeri, hogy van pár probléma a koncepcióval, ezért ebben a formában valószínűleg sosem készül el, de mi azért reménykedünk benne, hogy valami nagyon hasonló készüléket rak le az asztalra az Apple. Nem is szaporítom tovább a szót, gyönyörködjünk inkább ebben a koncepcióban, Gábort pedig vegye fel dizájnernek az Apple. Most!

Unknown-1 Unknown-4 5f217849906781.58c67f7f0d433

 

Unknown
iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!