imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Íme, az iOS 9 új háttérképei – töltsd le őket!


Ahogyan az lenni szokott, egy-egy új iOS verzió megjelenésekor az Apple általában új háttérképekkel is kedveskedik a frissítést elvégző felhasználóknak. Az iOS 9 jelenleg az ötödik fejlesztői bétánál jár, és a már megismert színes-hullámos képen kívül 15 új háttér tűnt fel eddig benne.

Az iOS 8 megjelenésekor is kaptunk néhány vadiúj háttérképet, melyek között olyanok is voltak, amiket a felhasználóktól szerzett be az Apple. Az egyik ilyen az alapértelmezett csillagos háttérkép, melyet Espen Haagensen lőtt Norvégiában. Ennél viszont sokkal izgalmasabb a havas-hegyes háttér története, mely egy magyar fotós, Kazsimér Gergő munkája – vele interjút is készítettünk annak idején.

Nos, a mostani adag háttérképbe valószínűleg nem ilyenek kerültek, mivel a legtöbb nem tájkép, ami pedig az, az is elég absztrakt. Öt csoportba sorolhatjuk a képeket, az elsőben talán sivatagokat látunk, a másodikban pedig bolygókat, ha minden igaz a Marsot, a Jupitert és a Neptunuszt. Aztán az Apple-nél valószínűleg a karaoke mellett a color party is népszerű elfoglaltság, mert vannak itt szétrobbanó festékes képek. Végül tollakról láthatunk makrókat, illetve nehezen felismerhető növényeket.

Az alábbiakban megnézheted őket kicsiben, a képek alatti linkekre kattintva pedig le is tötheted őket teljes méretben. Ehhez Macen kattints a megfelelő szövegre jobb egérgombbal, majd válaszd a „Linkelt fájl letöltése” (Download Linked File) opciót. iPhone-on nyomd meg a linket, a felugró képen tartsd hosszan lenyomva az ujjad, és válaszd a „Kép mentése” lehetőséget. Innentől akár a Fotók alkalmazásból a megosztás gombbal, vagy a Beállításokban a Háttérkép részen állíthatod be a képet az iOS hátterének.

Tájképek
iOS 9 háttérképek

Letöltés: első, második, harmadik

Bolygók
iOS 9 háttérképek

Letöltés: első, második, harmadik

„Color party”
iOS 9 háttérképek

Letöltés: első, második, harmadik

Tollak
iOS 9 háttérképek

Letöltés: első, második, harmadik

Növények
iOS 9 háttérképek

Letöltés: első, második, harmadik

Ha szeretnéd egyben megszerezni az egész pakkot egy tömörített fájlban, akkor ide kattints (44 MB).

Forrás: 9to5Mac.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!