imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Íme az összes Apple Watch tokozás az összes szíjjal


Egyelőre sok mindent nem tudunk az Apple Watch értékesítésével kapcsolatban – bár valószínűleg mindenre fény derül majd hétfőn –, de esélyesnek tűnik, hogy a különböző modellek mellé opcionálisan is megvásárolhatunk majd pár szíjat. Ha megnéznéd, hogyan néznek ki a kombinációk, akkor nem kell tovább várni, ugyanis egy új weboldalon kipróbálhatod őket.

A MixYourWatch.com ötlete nagyon egyszerű: a készítő fogta, leszedte az Apple weboldaláról az Apple Watch-ról elérhető képeket, kicsit photoshopolt, és létrehozott egy weboldalt, ahol összepróbálhatjuk a szíjakat a különböző tokozásokkal. Eddig összesen 16 féle szíjat mutatott meg az Apple (öt fluoroelasztomert, nyolc bőrt és három fémet), ami a hatféle tokozással (asztroszürke és ezüst alumínium, ezüst és asztrofekete acél, és sárga- illetve rozéarany) összesen elméletben nem kevesebb, mint 96 kombinációt tesz lehetővé.

Apple Watch kombó

Ha elkezdjük összepárosítani a különböző szíjakat a házakkal, akkor azért tisztán látszik, hogy nem minden szíj passzol minden tokozással, a Milanese Loop például elég esetlenül néz ki egy arany Apple Watch Editionnel, bár mondjuk az asztroszürke sportváltozat a neonzöld gumiszíjjal és a megfelelő számlappal menő kombó lehet – ha nem számítjuk a szíjon a pici fémbütyköt, ami meg ezüstszínű. Persze semmi biztosíték nincs rá, hogy minden szíjat meg lehet venni majd külön.

Apple Watch kombó

Például az Edition modellek esetében a bőrszíjakon a csatok is aranyból vannak, illetve a digitális korona közepén található színes berakás is illeszkedik a bőrszíj színéhez. Néhányan pedig arra is tippelnek, hogy hétfőn esetleg aranyból készült Link Bracelet szíjat is bemutathat az Apple, hogy ezzel aztán tényleg csillagászati magasságokba lője az Apple Watch Edition árát.

Addig is, amíg kiderülnek a turpisságok, ha kíváncsiak vagytok, nyomogassátok végig mind a 96 kombinációt, mert össze lehet rakni egész jól kinéző – hivatalosan még nem létező – órákat is. Ha pedig alkalmazásokat próbálgatnál, arra is megvan a lehetőség! Nemrég indult el egy új, kifejezetten az Apple Watch-ra szakosodott weboldal, a WatchAware, ami egy külön részen foglalkozik a készülő Apple Watch-appokkal.

WatchApps

A fejlesztők ide interaktív demókat küldhetnek az alkalmazásaikról, persze ezek leginkább csak pici beágyazott videók, de arra jók, hogy lássuk, mire számíthatunk. Az alkalmazások megjelenése mellett az értesítéseket és a Glance-nézeteket is megtekinthetjük. Jelenleg 31 appot nézhetünk meg, és bár ezek egy része a szeptemberi bemutatón látható alkalmazások rekonstrukciója, a lista folyamatosan bővül, én például négy új appot találtam most ahhoz képest, mikor utoljára megnéztem 1-2 napja. Ha iOS-fejlesztő vagy, és készülsz Apple Watch-alkalmazással is, szerintem érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a stábbal.

Forrás: MixYourWatch, WatchAware. Borítókép: MixYourWatch.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!