imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iMessage támogatással frissült a YouTube app


A ma érkezett 12.38-as számmal fémjelzett verzió lehetővé teszi, hogy végre olyan dologra is használjuk az iOS 10-zel útjára indított, majd elég rövidesen körülbelül teljesen elfelejtett iMessage App Store-t, aminek értelme is van. Köszi, YouTube!

Már épp kezdett a tökéletes érdektelenségbe hajlani a nagy csinadrattával bemutatott iMessage App Store, amikor végre egy olyan név is beszállt a buliba, akinek az alkalmazását tényleg szokták használni az emberek. Figyelmesebbek már kiszúrhatták, hogy az iOS 11-es módinak megfelelően a folyamatosan, minden beszélgetés megnyitásakor arcunkba nyomulú alsó iMessage app sávban egy új ikon is feltűnt.

Igen, ez bizony a YouTube, melyre, ha rákattintasz, rögtön, anélkül, hogy el kéne hagynod a beszélgetést böngészhetsz a videómegosztó tartalmai között vagy előhívhatod a korábban, általad megnézett videókat, majd egy alkalmas pillanatban bedobhatod a kiválasztott mozgóképet a beszélgetésbe. Egy fokkal kényelmesebb mint linkeket másolgatni különböző alkalmazásokon keresztül az biztos.

A megosztás után egyébként körülbelül pontosan ugyanúgy fognak szuperálni az anyagok, mint eddig, azzal a kivétellel, hogy az Üzenetek appon keresztül megosztott tartalmak kaptak egy külön lejátszófelületet is. Ha egy ilyen videóra kattintasz, akkor egy majdnem teljes kijelzőt kitevő felugró ablak jelenik meg, ahol beletekerhetsz a felvételbe, láthatod az egyéb videóajánlásokat, de akár a megnyitás az alkalmazásban lehetőséget is választhatod.

Ez szintén egy némileg intelligensebb megoldás a korábbi, gyakorlatilag csak “play only” előnézetnél. Csak azt hiányolom, hogyha nem az Üzenetek appból, hanem mondjuk gépről linkelve osztják meg veled a videót, akkor nem konvertálódik át magától a tartalom erre az új nézetre, minden marad a régiben.

Mivel a jó dolgokhoz könnyű hozzászokni, emlékezzünk meg róla, hogy eddig milyen kálváriával járt, ha egy videót meg akartunk osztani. Megnyitod a YouTube appot, megtalálod az érdekes felvételt, rányomsz a megosztás gombra, kiválasztod az iMessage-t a listából, elkezdet gépelni a célszemély nevét, majd ha bejött a beszélgetés elküldöd. Ehhez képest sokat javult a helyzet.

Forrás: Macrumors

A YouTube egyébként a nyár végén kapott egy gigász frissítést, amivel igencsak jól jártunk mi is Mac-es, iOS-es vonalon, jó érzés, hogy a nagy G nem hagy ki minket sem a jóból. Jár a pacsi.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!