imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Impresszum

Kapcsolat
Ha van egy jó alkalmazásod, vagy terméked, amit szerinted érdemes kipróbálnunk, vagy ha esetleg kérdésed, észrevételed vagy megjegyzésed van, ! (A technikai jellegű kérdésekre sajnos nem minden esetben tudunk kimerítő választ adni.)

A hozzászólásokkal kapcsolatos szabályokat és a moderációs alapelveket itt olvashatod el.

Az iMagazin csapata

2020 lesz a negyedik év, hogy az iMagazin projekten dolgozhatok, amiért szinte minden nap hálás vagyok. Van, amikor csak a háttérben dolgozok a munkamenetek gördülékenységén, máskor egész sok cikket olvashatsz tőlem. De az biztos, hogy mindig azon vagyok, hogy az iMagazin az olvasói számára a lehető legjobb minőségű tartalmat nyújtsa.

Nyakig vagyok az Apple ökoszisztémában, és élvezem. Az új szerelem a videózás, amit szintén élvezek. Van egy feleségem és két fiam, akikkel vidámak a mindennapok, ők is Apple fanok. Egy ügynökséget is vezetek, ami szintén fun.

Kalló Viktor
Projektmenedzser
Viktor

cikkek

Ha már Apple, akkor lehettem volna gasztro blogger is, de szerencsére nem lettem. Jobb mindenkinek, ha távol maradok a konyhától (és lehet az írástól is)…

Katalin Anikó
Főszerkesztő
Anikó

cikkek
Az írásosdi nálam néhány éve kezdődött, akkor még diákmunkaként. Főleg szerszámokhoz kellett leírást, blogbejegyzést gyártanom, és fogalmam se volt, akarom-e én ezt egyáltalán… Néhány évvel később pedig szakmai cikkek soraival a hátam mögött írhatok olyan termékekről, melyeket napi 5-10 órában nyomkodok. Jelentsen ez éppen iPhone-t, vagy akár a Facebookot…
Szarka Dávid
Content Creator
Szarka

cikkek

Az Apple-el viszonylag későn, 2005-ben kerültem közvetlen kapcsolatba egy iPod nano révén, amiért az Xboxom kellett beáldoznom. Ezt több másik iPod, majd egy iPhone 4 követte.

Az aktualitások mellett többnyire sztorizgatós-visszatekintős cikkekkel traktálom a közönséget, szóval bocsi, ha sok a nosztalgia.

Ikker Zsolt
Content Creator
Zsolt
cikkek

A csapat korábbi tagjai

Horváth Donát Borgátai PAtrik Horváth András Rédey László
Horváth Donát
Hordon
cikkek
Borgátai Patrik
Pat
cikkek
Horváth András
Handras
cikkek
Rédey László
Red
cikkek

 

Tulajdonos
Cégnév: iSTYLE Hungary Kft.
Székhely: 1033 Budapest, Ángel Sanz Briz út 13. D. ép.
Cégjegyzékszám: 01-09-861222 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Adószám: 13552813-2-41
www.istyle.hu

Üzemeltető
Optimal Content Kft.

Tárhelyszolgáltató
ELIN.hu Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
www.elin.hu | info@elin.hu

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!