imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Indítsd az évet egyhetes Apple Watch kihívással


Egy év kihagyás után visszatért az Apple újévi kihívása, hogy felrázza a karácsonyi bejgli-kómából az Apple Watch tulajokat.

Az első újévi kihívást 2017 januárjában indította a vállalat, majd 2018-ban is elérhetővé tette ugyanazt a célt. Viszont a 2019-es év kimarad. Így már már azt gondolhattuk, hogy a kezdődő tradícióból mégsem lesz semmi. Azonban idén újra kopogtatott az órák tulajdonosánál az év első begyűjthető díja.

Az Újévköszöntő kihívás névre keresztelt (eredetileg Ring In the New Year) challenge lényege a következő:

Újévi fogadalomként kezdjen el mozogni 2020-ban! Januárban elnyerheti ezt a díjat, ha hét egymás utáni napon mindhárom gyűrűt bezárja.

Gyakorlatilag a “Tökéletes hét” névre keresztelt badge kisöccséről van szó, annyi könnyítéssel, hogy míg a Tökéletes hetet kizárólag hétfőtől vasárnapig lehet lehozni, az újévi kihíváshoz bármely 7 egymást követő nap számít január hónap során.

Ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, nincs más dolgod, mint bezárni mindhárom gyűrűd napi szinten, hét napon át. Ehhez a nap során:

  • Fel kell állnod egyszer legalább 12 különböző órában
  • 30 perc mozgást végezned
  • Megugrani a saját egyénileg beállított Mozgás gyűrűd aktív kalória égetését

A kihívás egész január hónapban elérhető minden Apple Watch tulajdonos számára modelltől függetlenül. Minden teljesítő markát a badge (és a dicsőség) wamellett egy matricacsomag is üti.

És te belevágsz?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!