imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Indítsd az évet egyhetes Apple Watch kihívással


Egy év kihagyás után visszatért az Apple újévi kihívása, hogy felrázza a karácsonyi bejgli-kómából az Apple Watch tulajokat.

Az első újévi kihívást 2017 januárjában indította a vállalat, majd 2018-ban is elérhetővé tette ugyanazt a célt. Viszont a 2019-es év kimarad. Így már már azt gondolhattuk, hogy a kezdődő tradícióból mégsem lesz semmi. Azonban idén újra kopogtatott az órák tulajdonosánál az év első begyűjthető díja.

Az Újévköszöntő kihívás névre keresztelt (eredetileg Ring In the New Year) challenge lényege a következő:

Újévi fogadalomként kezdjen el mozogni 2020-ban! Januárban elnyerheti ezt a díjat, ha hét egymás utáni napon mindhárom gyűrűt bezárja.

Gyakorlatilag a “Tökéletes hét” névre keresztelt badge kisöccséről van szó, annyi könnyítéssel, hogy míg a Tökéletes hetet kizárólag hétfőtől vasárnapig lehet lehozni, az újévi kihíváshoz bármely 7 egymást követő nap számít január hónap során.

Ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, nincs más dolgod, mint bezárni mindhárom gyűrűd napi szinten, hét napon át. Ehhez a nap során:

  • Fel kell állnod egyszer legalább 12 különböző órában
  • 30 perc mozgást végezned
  • Megugrani a saját egyénileg beállított Mozgás gyűrűd aktív kalória égetését

A kihívás egész január hónapban elérhető minden Apple Watch tulajdonos számára modelltől függetlenül. Minden teljesítő markát a badge (és a dicsőség) wamellett egy matricacsomag is üti.

És te belevágsz?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!