imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Most ingyen töltheted le a Starman-t iPhone-ra!


A puzzle játékok kedvelői most jól figyeljenek, mert az egyik legjobb játékot tölthetik le teljesen ingyen az App Store-ból. A Starman: Tale of Light egy apró hackeléssel 1 490 forint helyett most ingyen a tiéd lehet!

Aki hasonlóképp Monument Valley rajongó, mint én, vagy csak szeret egyszerű, gondolkozós játékokat játszani az iPhone-ján vagy az iPadjén, annak a Starman megér egy próbát. Hangulatában kicsit a Limbóra hajaz, a karakterről valamiért az Ustwo Games nagysikerű játéka ugrik be, az irányítás, a cselekmény pedig az INSIDE-ból lehet ismerős. A Starman egy igazi, teljesáras indie játék a javából, ami a Nada Studio keze munkáját dícséri.

A játék olyannyira indie, hogy két úriember Jacobo és Sergio Abril végezte a fejlesztését. Az ehhez hasonló projektek általában szerelemgyerekként indulnak, aztán hamar kiderül, hogy két ember is igazán jövedelmező bizniszt tud teremteni. Főleg ha puzzle játékról van szó, ahol az akciódús játékmenet hiányát inkább az atmoszféra és a feladatok összetettsége tölti ki.

Ezért a mutatványért pedig teljes árat, azaz 1 490 forintot kell fizetnünk, de ma bárki ingyenesen beszerezheti egy kis csellel. Nem kell megijedni, senkinek a szerzői jogait nem fogjuk megséteni, a játék egy aktivációs kódon keresztül érhető el az Apple Store-ból. Igen, jól tessék figyelni: ne az App Store-ba, hanem az Apple Store-ban keressük a kakukktojást.

Töltsd le az Apple online áruházát, és koppints a jobb felső sarokban található fiók menüpontra. Görgess a Beállítások opcióhoz, majd itt Magyarországról állítsd át a régiót az USA-ra. Ezzel az Apple ID-d beállításai nem változnak, csupán az Apple Store alkalmazás paramétereit módosítottuk.

Ha ezzel is megvagy, akkor a Felfedezés fülön görgess a lap aljára és koppintsunk a játék bannerjára. Ez át fog vezetni az App Store kód aktivációs felületére, itt csak annyi a dolgod, hogy a kapott betűsort leokézd. Voilá, 1 490 forintot spóroltál!

Ha nem szeretnél a régió állítgatásával bajlódni, itt tudod megvásárolni teljes áron:

• Starman: Tale of Light letöltése az App Store-ból (Univerzális, 1 490 Ft)

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!