imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyen letölthető az új U2 album az iTunes Store-ból


A U2 stábja által korábban cáfolt híreszteléseknek megfelelően fellépett a zenekar az iPhone 6 és az Apple Watch bemutatóján, sőt, az új albumukat is itt jelentették be, ami már le is tölthető az iTunes Store-ból, méghozzá teljesen ingyen.

A U2 új nagylemezét, a Songs of Innocence-t, a tegnapi Apple esemény végén jelentették be, és már díjmentesen elérhető minden iTunes felhasználó számára az iTunes Store-ból. Ráadásul 5 hétig kizárólag innen szerezhető be az album, a többi zeneáruházban és a boltok polcain csak ez után fog megjelenni.

A keddi esemény lezárásaként élőben is eljátszották egyik friss számukat, a Miracle-t.

Unknown-3

A feltételezhetően Jimmy Iovine révén létrejött együttműködés részeként az Apple reklámfilmjeiben is használni fogja a U2 felvételeit, természetesen főként az iPhone 6 és az Apple Watch népszerűsítésének érdekében.

 

Felettébb cseles volt egyébként a U2 menedzsmentje, hiszen majdnem teljesen igaznak bizonyultak azok a bemutatót megelőző hírek, amiket még azon melegében mereven cáfoltak.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!