imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Most ingyenes a 1Password iOS-re!


Ha szükséged van a legnépszerűbb iOS-es jelszókezelőre, csak eddig túl drágának találtad a 10-15 euró körüli összeget érte, akkor eljött a te időd! Most nagyon rövid ideig ingyenesen letölthető a 1Password az App Store-ból iOS-re!

A történet egyébként érdekes. Egy olvasónk hívta fel a figyelmet egy MacRumors hírre, amiben megírják, hogy ingyenes az alkalmazás. A fejlesztő AgileBits pedig a Twitteren jelentette be, hogy az ingyenesség csupán egy hiba, amint megjelenik az iOS 8, ismét fizetős lesz a 1Password. Még érdekesebb, hogy ezután a MacRumors törölte a hírt, az AgileBits pedig a Twitter-bejegyzést.

Én most töltöttem le, továbbra is ingyenesen az App Store-ból, úgyhogy érdemes lehet gyorsan rárepülni, mert elképzelhető, hogy tényleg nem akcióról van szó, hanem egy hibáról a gépezetben. A 1Password egyébként egy jelentős frissítéssel készül az iOS 8 mai megjelenésére, ugyanis az alkalmazás támogatni fogja a Touch ID-t a telefonokon, így a 1Password megoldását használó bármilyen más appba bejelentkezhetünk majd az ujjlenyomatunkkal.

1Password ingyen

Erről mi is hírt adtunk még július végén, a hírben egy videón meg is tekinthetitek a funkció működését. A Touch ID-t támogató iOS 8-as firssítés elvileg ingyenes lesz az AgileBits ígérete alapján, reméljük, nem gondolják meg magukat a mostani baki miatt, és nem In-App Purchase-ként fogják árulni az új funkciót. Akkor egyébként így írtak erről egy blogbejegyzésükben:

Az Apple hihetetlen új lehetőséget adott a fejlesztőknek az iOS 8-ban: bármilyen alkalmazás használhatja a 1Passwordben tárolt jelszavakat. Ráadásul anélkül, hogy ki kéne lépnünk az alkalmazásból. Igen, a Touch ID használatával együtt. Igen, ez elképesztő

Szóval, baki vagy nem, lényeg, hogy most ingyenes a 1Password iOS-re, valószínűleg már csak a következő pár órában, amíg meg nem jelenik ma az iOS 8. Töltsétek le gyorsan!

1Password letöltése az App Store-ból

A tippért nagy köszönet Csabának és Rolandnak!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!