imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyenes a Paper app összes extrája!


A Paper megjelenése óta az egyik legkedveltebb kreatív iPad-alkalmazás, amivel nem csak a hobbi rajzolók dolgoznak, de számos művész is. Most az összes extra funkcióját is ingyenessé tették, így ezentúl bárki kipróbálhatja a legnépszerűbb iPad rajzprogram minden funkcióját.

Sokak kedvenc rajzos alkalmazása, a Paper eddig csak az alapvető funkciókat nyújtotta ingyen, még a színkeverés lehetőségét is meg kellett vásárolni az alkalmazáson belül, ez azonban nem akadályozta meg, hogy óriási népszerűségre tegyen szert. Ez teljesen érthető is, hiszen az iPad gyönyörű kijelzőjén élvezet rajzolni és jegyzetelni, és a Paper egy igazán jól átgondolt, funkciódús és könnyen használható alkalmazás.

A fejlesztők most úgy döntöttek, ingyenessé teszik a Paper összes funkcióját, így ezentúl egy fillért sem kell fizetnünk, minden rajzeszköz rendelkezésünkre áll az ingyenes alkalmazás letöltése után – korábban ezekre összesen akár 5-6 eurót is elkölthettünk. A Paper eddig is az egyik legjobb iPad rajzprogram volt, ami valaha készült, de így, hogy már fizetnünk sem kell érte, vétek volna kihagyni az ajánlatot.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy mégis mitől lehet egyetlen rajzprogram annyira különleges a tengernyi hasonló alkalmazás között, a válasz pedig igyen egyszerű. Az iPades rajzprogramok egyik hátránya, hogy a legtöbb közülük nem adja vissza a hagyományos, papír, ceruza és ecset használatával húzott vonalak érzését, és összességében a hagyományos rajzeszközökhöz szokott felhasználóknak természetellenesen hat mind a kezelésük, mind a végeredmény.

Feature-UI-panorama

A Paper neve is arra utal, hogy itt nem az volt a cél, hogy a digitális képalkotás minden lehetőségét kiaknázzák, egyszerűen egy kényelmesen használható, sokoldalú alkalmazást akartak készíteni, ami a természetes kézi rajzoláshoz a lehető legjobban hasonlító élményt nyújt mindenkinek.

A Paper fejlesztője, a FiftyThree számos díjat bezsebelt a rajzprogramért, köztük a 2012-es Apple Design Awardot is. Ez az egyetlen alkalmazásuk, évek óta csak azon dolgoznak gőzerővel, hogy a Papert mégjobbá tegyék, és a visszajelzésekből úgy tűnik, nem járnak rossz úton.

paper_child

A Paper rengeteg iPad-felhasználó bevált rajzprogramja, legyen szó egy-egy vázlatos ábráról, vagy akár egy komoly műalkotásról. Most bárki ingyen hozzáférhet az összes funkciójához, nem kell hozzá mást tenni, mint letölteni az App Store-ból.

• Paper letöltése az App Store-ból (iPad, ingyenes)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!