imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyenes lett a djay for iOS DJ program


Üzleti modellt váltott az egyik legnépszerűbb DJ alkalmazás iOS-en, így az alapverzió mostantól ingyenesen letölthető. A Pro verzióra alkalmazáson belül fizethetünk elő.

Az iPad meglepően sok mindenre alkalmas lehet a zeneiparon belül. Tudni lehet például, hogy a Blur frontembere, Damon Albarn egy egész Gorillaz albumot dobott rajta össze a turnébuszban. Nóniusz Gábor zenei ezermesterrel készült interjúnkból pedig az is kiderült, hogyan hasznosítható a stúdió plexijének másik oldalán a táblagép.

Azzal kapcsolatban mondjuk vannak fenntartásaim, hogy egy iPad mennyire lehet alkalmas kiváltani a komplett DJ pultot, nem sok olyan rendezvényen voltam még, ahol az előadó tablettel nyomta volt a szettet. Igaz, egy haknin a Play gombot biztos azon is meg lehetne nyomni…

Mindenesetre a djay for iOS app az efféle ambíciókkal rendelkezők igényeit igyekszik kiszolgálni már elég régóta, az egyik legnépszerűbb ilyen jellegú alkalmazásról beszélünk. Ami egészen idáig fizetős volt. Most viszont a kiadó Algoriddim üzleti modellt váltott és áttért a mai trendeknek megfelelő ingyenes verzió + előfizetés kombóra.

Ennek következtében mostantól akár te is ingyenesen letöltheted az alkalmazást és kipróbálhatod magad az iparban. Aztán ha úgy érzed, hogy ez a te jövőd és iPades DJ-zésből fogsz megélni, akkor havi 5 dollárért cserébe előfizethetsz a Pro verzióra is.

A djay for iOS legújabb frissítése egyébként még számtalan másik újdonságot is magával hozott, szóval ha már használója vagy az appnak, akkor is érdemes vetned egy pillantást a változások listájára.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!