imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyenes lett a Fleksy billentyűzet


Az iOS 8 egyik újítása, hogy külső fejlesztők is készíthetnek rendszerszintű billentyűzeteket iPhone-ra és iPadre. Ezek közül talán a Fleksy volt az első, ami támogatta a magyar nyelvet. A probléma csak az volt, hogy eddig a billentyűzetért fizetni kellett, egy kevésbé fontos plusz funkcióért viszont az ember nem szívesen ad ki pénzt. A fejlesztők viszont stratégiát váltottak: a billentyűzet ingyenesen letölthető lett, de néhány témáért továbbra is fizetnünk kell.

A Fleksy a legelső billentyűzetek között volt, ami megjelent az iOS 8 után. Sokáig viszont csak angolul lehetett használni, éppen ezért egy átlagos magyar nem igazán tudta a mindennapokban használni. Pedig a felülete már akkor is letisztult volt és a különleges kezelési mód és animációk miatt egész izgalmas volt ezt a billentyűzetet használni. A megjelenése óta rengeteget javítottak rajta a fejlesztők, hogy stabilabb, gyorsabb és könnyebben használható legyen. A változás pedig szemmel látható. Ennek ellenére én már nagyon megszoktam a gyári billentyűzetet és nem tudnék mást használni.

Screenshot_2

Azt szeretnénk ha minden okostelefon birtokos át tudná élni a gyors, intenzív és hatékony gépelés élményét. Véleményünk szerint erre a legjobb módszer az, ha ingyenessé tesszük az alkalmazásunkat.

A fejlesztők azt ígérik, hogy az alkalmazás már végérvényesen ingyenes marad. Éppen ezért, azok akik megvették az alkalmazást egy 8$ értékű iTunes ajándékkártyát kaptak a Fleksy jóvoltából. Akik pedig továbbra is a prémium érzést keresik, azok az alkalmazást megnyitva rengeteg fizetős téma közül válogathatnak. Ezekért az alkalmazáson belül tudunk fizetni a jól megszokott módon.

N-K1P9NrouG3Q3WFDb9tAWg0RedQIGJP2qtCiq7HiNg

A frissítéssel egyébként egy újítást is kapunk Highlights néven, ami tulajdonképpen egy keresőmező. Ennek segítségével gyorsabban megtalálhatjuk a keresett GIF-eket, matricákat vagy bármilyen egyéb tartalmat, amit a billentyűzet segítségével a szövegbe illeszthetünk. Így nem kell órákon át lapozgatnunk, hanem egy kulcsszó megadásával megtalálhatunk gyakorlatilag bármit. Ha mást nem is, egy próbát így már mindenkinek megér, hiszen lehet, hogy ez a billentyűzet jobban kézre esik, vagy egy olyan plusz funkciót tartalmaz, ami a gyári billentyűzetből hiányzik.

Fleksy letöltése az App Store-ból (univerzális, ingyenes)

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!