imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyenes minden Halfbrick játék!


Hirtelen minden Halfbrick által kiadott játék ingyenes lett az App Store-ban. Noha eddig is voltak ingyenes játékaik, és a legtöbb fizetősnek is volt kipróbálásra szánt változata, illetve voltak akciók is, de most azok is ingyen letölthetők, amikért eddig pénzt kért a cég.
Halfbrick

Ilyenre korábban sosem volt példa a Fish Out Of Water és a Colossatron esetében, de ha eddig mindig lecsúsztál a Fruit Ninjáról amikor éppen akciós volt, most azt is beszerezheted. Egyelőre nem tudni, hogy ez egy akció-e, vagy véglegesen így maradnak a játékok, mert a Halfbrick nem kommentálta még a dolgot. Mindenesetre én sietnék a letöltéssel, tényleg nagyon jó játékok ezek, a legtöbbet szénné játszottam annak idején. :)

Ide kattintva az összes Halfbrick játékot kilistázza az App Store.

UPDATE: A Halfbrick megjelentetett egy blogposztot, melyben leírják, hogy a játékok rendkívül korlátozott ideig lesznek ingyenesek, úgyhogy hajrá!

Forrás: MacRumors.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!