imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ingyenes vagy akciós rengeteg iOS játék hálaadás alkalmából


Igaz, hogy Magyarországon nem szokás megünnepelni a hálaadást, de az iPhone felhasználók számára minden amerikai ünnep egyet jelent az akciós és ingyenes alkalmazásokkal. Összegyűjtöttük a legfrissebb akciókat.

Thomas Was Alone (2,69 €)

Egy független játékfejlesztő, Mike Bithell megunhatatlan alkotása. Elsőre ránézésre csak egy különleges megjelenésű platformer játéknak tűnhet, de az ide-oda ugrálás közben valójában egy fantasztikus történet részesei lehetünk.

Banner Saga (4,49 €)

the-Banner-saga-iOS

Ezt a viking témájú stratégiai szerepjátékot a BioWare csapatából kivált fejlesztők készítették független stúdióként, így nem csoda, hogy a végeredmény igazán különleges lett, és több díjat is besöpört.

Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy HD (Ingyenesen letölthető)

phoenix-wright-ace-attorney-iOS

A Capcom nagysikerű játékában egy ügyvédet alakítunk, aki valóságos hősként száll szembe a becstelenekkel, és megvédi az ártatlanok szabadságát. A sorozat eredetileg Nintendo DS-re jelent meg, az iPhone verzióval természetesen jobb grafikát kapunk, ráadásul az első néhány epizód ingyenes.

Sid Meier’s Pirates! (iPhone: 0,89 €, iPad: 0,89 €)

sid_meiers_pirates

Egy régi klasszikus feldolgozása, ami ezúttal iPhone-on és iPaden is segít nekünk egy vérbeli kalóz bőrébe bújni. A felújított kiadás remek alkalmat ad a nosztaligázásra, és persze arra is, hogy akinek eddig kimaradt, most bepótolja a videójátékok történelmének egyik mérföldkövét.

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! (0,89 €)

AAAAAAAAAA

A kimondhatatlan, de annál felismerhetőbb nevű játék a bázisugrás élményét ismerteti meg velünk izgalmas zenei- és látványvilággal, valamint akciódús, árkádos játékmenettel.

 További leértékelt játékok:

Sentinel 4: Dark Star (0,89 €)

Panzer Corps (8,99 €)

Deep Dungeons of Doom (1,79 €)

Trouserheart (0,89 €)

Spirits (0,89 €)

Space Hulk (2,69 €)

Knock-Knock (2,69 €)

W.E.L.D.E.R. (Ingyenes)

Woah Dave! (0,89 €)

Nun Attack Origins: Yuki’s Silent Quest (0,89 €)

Republique (Episode 1) (1,79 €)

Surgeon Simulator (2,69 €)

MEGA MAN X (0,89 €)

Almightree: The Last Dreamer (0,89 €)

Agricola (2,69 €)

Tomb Raider I (0,99 €)

DRAGON QUEST IV Chapters of the Chosen (8,99 €)

Battle of the Bulge (4,49 €)

SlamBots (Ingyenes)

Ne felejtsétek el, hogy ma az iSTYLE-ban is Fekete Péntek akciók várnak. Apple gépek 20-60 000 forint kedvezménnyel, kiegészítők 10-50 % kedvezménnyel szombat estig, vagy a készlet erejéig!

Blac-Friday-2014

További információk az iSTYLE Fekete Péntek akciójáról.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!