imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Íme az iOS 11 béta 4 újdonságai


Megérkezett az iOS 11 negyedik fejlesztői bétája, mely apró finomításokat, dizájnbeli változásokat, valamint hibajavításokat is tartalmaz. Lássuk, mire számíthat az, aki letölti az iOS legfrissebb verzióját!

Az iOS 11 rengeteg újdonságot rejt magában, beleértve az új Fájlkezelőt, a Drag & Drop rendszert, a multitasking felületet, a személyre szabható Vezérlőközpontot és az iPadre dedikált Dockot. Korábban megírtuk, hogy miért érdemes várni a frissítéssel, majd az első nyilvános béta megjelenésével külön cikket szenteltünk annak, hogyan rakhatjátok fel az iPhone-otokra már most a béta állapotban lévő iOS 11-et, sőt, azt is kiveséztük, hogyan lehet visszaállni korábbi verzióra.

 

Rohamosan közeleg a szeptember, az iOS 11 pedig szépen alakulgat, azonban még mindig akadnak jelentős bugok, melyeket az Apple szép lassan kijavítgat, miközben a már meglévő funkciókat tökéletesítgeti, illetve apró, főleg dizánjbeli változtatásokat is bevezetett. Az előző frissítéshez képest most nem csak rejtett változtatások történtek az eszközön, jóval szembetűnőbb eredményt hozott a frissítés. Nézzük mi változott!

  • Új kinézetet kapott néhány alkalmazás ikonja (Jegyzetek, Kontaktok, Emlékeztetők)
  • Új üdvözlőképernyőt kapott a Fotók app, felhívva a figyelmet az Élő Fotó effektjeire és azok szerkesztésére, valamint az Emlékek új funkcióira
  • Az Értesítési központból egy-egy elemre rákoppintva újfajta Touch ID használatára felhívó felület jön elő (az új felület alapján azt is hihetnénk, hogy a kijelzőt kell megérinteni, reméljük így is lesz az iPhone 8-ban)
  • Ugyanitt történt még egy UI változtatás, az értesítéseket (mint eddig is) balra kell majd elhúznunk a megtekintéshez és törléshez, jobbra elhúzva azonban bekerült az app megnyitása is.
  • Új üdvözlőképernyő a Jegyzetek alkalmazásban.
  • Új visszaszámlálót kapott a képernyőfelvételi funkció
  • Megváltozott az Alacsonytöltöttségű mód animációja a Vezérlőközpontban
  • Az AirDrop menüpont bekerült a Beállítások > Általános fül alá

Forrás: 9to5mac, MacRumors

Ennyi újdonság jutott mára. Ha még több információra éhezel az iOS 11-ről, akkor figyelmedbe ajánljuk azt a 17 újdonságot, amiről nem esett szó a Keynote során. Tetszik az iOS 11, de már nem kompatibilis a készüléked? Szerencsére az iSTYLE szuper iPhone 7 és iPhone SE akciókkal vár, ha új iPhone vásárlásán gondolkozol, akkor eljött a te időd!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!