imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 11 tipp: az AirPods vezérlésének testreszabása


Tudtad, hogy az iOS 11-ben már testreszabhatod, hogy fülhallgatód bal és jobb párja érintésre milyen utasítást hajtson végre? Villámtippünkben mutatjuk, hogyan csináld!

Fogadjunk, hogy ezidáig nagyon kevés alkalommal használtad az AirPods Dupla koppintás funkcióját. Ez a lehetőség az iOS 10-ben két dologra volt jó: Sirit tudtuk vele előhívni, vagy beállíthattuk a zene elindítására és megállítására. Az AirPods akármelyik felét tapiztuk, mindkét esetben ugyanaz történt. A zenelejátszás pedig egyébként is megáll, ha kivesszük a fülünkből a fülhallgatókat.Az iOS 11-ben már megadhatjuk, hogy Dupla koppintással mi történjen egyik, illetve másik oldalon. Új lehetőség is felkerült a palettára: navigálhatunk az előző és a következő szám között. A módszer egyszerű: menj a Beállításokba, koppints a Bluetooth menüpontra, keresd meg a csatlakoztatott AirPods, majd koppints az “i”-re.Itt add meg, hogy a bal oldali párna koppintás után az előző számra váltson, a jobb oldali pedig a következőre, vagy fordítva. Így egyáltalán nem kell elővenned a telefonod zenehallgatás közben: bal tapintás vissza, jobb tapintás előre, ha pedig kiveszed a füledből akkor megáll a lejátszás.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!