imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Saját csatornánkra költözünk

Like-olj és kövess minket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 11 tipp: Így párosítsd az Apple Watch-od az új iPhone-oddal


Tudtad, hogy az Apple Watch-od közvetlen kapcsolatban van az iPhone-oddal? Két perces tipp következik arra az esetre, ha új iPhone-hoz párosítanád az órát és el szeretnéd kerülni a problémákat.

A cím könnyen félreértelmezhető, hiszen minek is írnék az Apple Watch párosításáról? Pofon egyszerű a procedúra: kicsomagolod az órát, bekapcsolod, az iPhone-odon beröffented a Watch alkalmazást, a kamerával beolvasod a gömb animációt és meg is történt a varázslat. Egy másik készülékhez párosítani az Apple Watchot viszont nem ennyire magától értetődő.

Néhány hónapja, amikor eladtam a sajátomat, akkor ugyan visszaállítottam gyári állapotba, de előtte elfelejtettem leválasztani a telefonomról. Erről írtam is egy cikket, hogy utólag mi a teendő, ugyanis a Find My iPhone-ból kitörölni nem is olyan egyszerű, mint azt korábban hittem. Tehát ahhoz, hogy ezt elkerüljük minden esetben nyissuk meg a Watch alkalmazást, válasszuk ki az órát és koppintsunk az Apple Watch párosításának törlése opcióra.

Ezt követően újra gond nélkül tudjuk aktiválni az órát egy másik készülékhez.

ByeBack Akció

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!