imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 11 tipp: Így párosítsd az Apple Watch-od az új iPhone-oddal


Tudtad, hogy az Apple Watch-od közvetlen kapcsolatban van az iPhone-oddal? Két perces tipp következik arra az esetre, ha új iPhone-hoz párosítanád az órát és el szeretnéd kerülni a problémákat.

A cím könnyen félreértelmezhető, hiszen minek is írnék az Apple Watch párosításáról? Pofon egyszerű a procedúra: kicsomagolod az órát, bekapcsolod, az iPhone-odon beröffented a Watch alkalmazást, a kamerával beolvasod a gömb animációt és meg is történt a varázslat. Egy másik készülékhez párosítani az Apple Watchot viszont nem ennyire magától értetődő.

Néhány hónapja, amikor eladtam a sajátomat, akkor ugyan visszaállítottam gyári állapotba, de előtte elfelejtettem leválasztani a telefonomról. Erről írtam is egy cikket, hogy utólag mi a teendő, ugyanis a Find My iPhone-ból kitörölni nem is olyan egyszerű, mint azt korábban hittem. Tehát ahhoz, hogy ezt elkerüljük minden esetben nyissuk meg a Watch alkalmazást, válasszuk ki az órát és koppintsunk az Apple Watch párosításának törlése opcióra.

Ezt követően újra gond nélkül tudjuk aktiválni az órát egy másik készülékhez.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!