imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 11 tipp: PDF mentése Safariban


Tudtad, hogy Safariban már az iPhone-odon is le tudsz menteni cikkeket PDF formátumban? Az iOS 11 apró újításai közé ez is bekerült, nézzük hol találod!

Számos szituáció adódhat, amikor egy weboldal tartalmát szeretnénk PDF-ben elmenteni. A Safari egyik újdonságaként ez a kényelmi funkció is bekerült a rendszerbe. Nyisd meg a Safarit, keresd meg azt az oldalt, amit elszeretnél menteni, koppints a felfelé mutató nyílra. Az alsó sávban keresd a PDF létrehozása opciót. A Kész gombra kattintva lementheted a PDF-et vagy törölheted, a bal alsó ikont pedig abban az esetben tudod használni, ha a dokumentumot elküldenéd e-mailben, iMessagen vagy megosztanád más platformokon.

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!