imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 11 tipp: Új eszközök automatikus telepítése


Tudtad, hogy az iPhone-oddal pillanatok alatt beállíthatod más iOS eszközeidet, például az iPaded? Még a fiókodba sem kell belépned, egy már használatban lévő iOS 11-es készüléked segítségével minden szükséges adatot átvihetsz a másikra.

Mindig is lenyűgözőnek találtam, hogy mennyire magától értetődő egy új Apple-termék használata. Az új MacBook Pro, ami az első felnyitást követően automatikus bekapcsol, az Apple TV, ami fölé csak oda kell tartani egy iPhone-t és beállítja magát, a Wi-Fi jelszavak megosztása és a többi. Olyan funkciók ezek, melyek miatt nagyon szerethetővé tudnak válni a mindennapokban használt mobileszközök.

A jóból az iOS 11-et futtató iPhone és iPadek sem maradnak ki, nincs szükség többé az iCloud fiókunk regisztrálására egy új eszközön és nem kell megadnunk a Wi-Fi jelszót sem. Csakúgy, mint az Apple Watch párosításánál, egy gömb animációt kell beolvasnunk egy iPhone vagy iPad segítségével. Ekkor felugrik egy regisztrációs kártya, ahogy az a képen is látszik és kész. Az újra telepített eszköz máris használatra kész.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!