imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 12: a csoportos értesítések megváltása


Az iOS következő verziójánál végre kicsit a felhasználó agyával gondolkodtak az Apple mérnökei és hamarosan megérkeznek a csoportos értesítések. Nagyon vártuk, ugyanakkor szinte már kötelező újdonságról van szó.

Alapvetően nem annyira figyelgetem, hogy éppen milyen funkciókban különbözik az iOS és az Android, de a csoportos értesítések egy olyan fájó pont volt az iPhone-osoknak, ami már tényleg nagyon kívánkozott az iOS-be. Jelenleg, ha az iMessage-ben olvasom az iMagazinos beszélgetéseket, akkor az Értesítési központban kis millió notifikáció jelenik meg. Ugyan ez a helyzet a Twitter posztokkal, a Facebookos értesítésekkel és a többi.

Nem is kell annyira sok időnek eltelni, és máris elmászik az egész, amiben elvesznek a számunkra hasznos értesítések is. Végre gondolt erre a problémára Craig Federighi csapata és a rendszer mostantól egy kalap alá veszi az azonos nemű elemeket. Ezeket persze egyesével is megnézhetjük, viszont az értesítés előnézete szempontjából ez egy sokkal átláthatóbb és jobb megoldás.

Ez az újítás ahhoz is segíthet picit hozzászoktatni a felhasználót, hogy ne csekkolgassa percenként a telefonját. Várós!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!