imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 12: fotók küldése iMessage-ben


Hihetetlen, de igaz: az iOS 12-ben nem annyira egyértelmű, hogy hogyan lehetséges egy beszélgetéshez képeket csatolni közvetlenül az Üzenetek alkalmazásból. A funkció nem tűnt el, csak elbújt kicsit. Megmutatjuk, hová!

Jelenlegi formájában az iOS 12 meglepően stabil, jól sikerült rendszer, annak ellenére, hogy még bőven csak az első bétákat tapossuk. A funkciók szuperek, rendben van az aksiidő is, összességében véve tényleg csak pozitívan tudok nyilatkozni róla.

DE!

Azért kijárna a 10 év letöltendő fegyház annak az alkalmazottnak, akinek az a csodás ötlete támadt, hogy a senkit sem zavaró, tökéletesen működő fényképcsatolási módszert megreformálja. Idáig ugyebár a szövegdoboz mellett csak rányomtál a kamera ikonra, felugrott a Camera Roll meg egy előnézeti kép, te meg eldöntötted, hogy új képet akarsz készíteni, vagy egy meglévőt tallóznál be.

De nem, ez a hibátlanul működő módszer nagyon piszkálta valakinek a csőrét, így a komplett fényképcsatolós részleget áthelyezték egy teljesen logikátlan helyre (mi speciel azt hittük, hogy teljesen kivették a funkciót, de szerencsére a 9to5Mac felvilágosított a turpisságról). Egy szó, mint száz, az iOS 12-ben ha képet akarsz csatolni egy beszélgetéshez, akkor:

  • Ne a kamera, hanem az App Store (!) ikonra nyomj a szövegdoboz mellett
  • Bal szélen, ha minden igaz ott lesz a Fotók alkalmazás ikonja, tapp oda
  • Előjön a megszokott Camera Roll, tudsz válogatni a képek közt és csatolni, amit akarsz

Igazából ennyi a történet – nem egy nagy dolog, csak egyszerűen nem értem, hogy miért volt erre szükség. Talán a kutyát nem érdeklő iMessage alkalmazásokat akarják felpörgetni?

Forrás: 9to5Mac

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!