imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Saját csatornánkra költözünk

Like-olj és kövess minket!

iOS 12: hangjegyzetek duplikálása


A Hangjegyzetek alkalmazást alaposan átszabta az Apple az iOS 12-ben. Több új funkció mellett a duplikálás opcióról is szót kell ejtenünk.

Korábban olvashattatok tippet arról, hogy lehet az új Hangjegyzetek alkalmazásban megváltoztatni a felvételek minőségét, és hogyan lehet automatikus törlést beállítani. Most azt mutatjuk meg, hogyan lehet duplikálni egy-egy elemet. Ez akkor lehet hasznos, ha szerkeszteni szeretnénk a felvételt, de az eredetit is megtartanánk, biztos ami biztos.

Ezt a következő lépésekkel teheted meg:

  1. Nyisd meg a Hangjegyzetek alkalmazást
  2. Keresd ki a felvételt amit megkettőznél
  3. Koppints a három pontra bal oldalon
  4. Válaszd a Duplikálás lehetőséget

Ennyi az egész, iOS 12 usereknek akár már most is elérhető. Ha letöltenéd az iOS 12 nyilvános bétját, akkor erre tessék!

iPad Mini

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!