imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 12: hangjegyzetek duplikálása


A Hangjegyzetek alkalmazást alaposan átszabta az Apple az iOS 12-ben. Több új funkció mellett a duplikálás opcióról is szót kell ejtenünk.

Korábban olvashattatok tippet arról, hogy lehet az új Hangjegyzetek alkalmazásban megváltoztatni a felvételek minőségét, és hogyan lehet automatikus törlést beállítani. Most azt mutatjuk meg, hogyan lehet duplikálni egy-egy elemet. Ez akkor lehet hasznos, ha szerkeszteni szeretnénk a felvételt, de az eredetit is megtartanánk, biztos ami biztos.

Ezt a következő lépésekkel teheted meg:

  1. Nyisd meg a Hangjegyzetek alkalmazást
  2. Keresd ki a felvételt amit megkettőznél
  3. Koppints a három pontra bal oldalon
  4. Válaszd a Duplikálás lehetőséget

Ennyi az egész, iOS 12 usereknek akár már most is elérhető. Ha letöltenéd az iOS 12 nyilvános bétját, akkor erre tessék!

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!