imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 12: Hangjegyzetek iCloud szinkronizálása


Az iOS 12 sok egyéb újdonság mellett egy teljesen új Hangjegyzetek alkalmazással is kecsegtet. Például mostantól akár iCloudba is szinkronizálhatjuk az itt rögzített hanganyagokat. Mutatjuk hogyan!

Az új Hangjegyzetek alkalmazás egy csomó mindent tud most már, amit korábban nem: személyre szabhatjuk a minőségét, beállíthatjuk az automatikus törlést, szintén automatikusan duplikálhatunk, sőt akár iCloudba is szinkronizálhatunk, ha ahhoz volna kedvünk. Ehhez mindössze néhány beállításon kell átszaladnunk:

  1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást
  2. Koppints legfelül az Apple ID-ra
  3. Görgess le
  4. Válaszd az iCloud almenüt
  5. Görgess a képernyő aljára és keresd a Hangjegyzetek opciót
  6. A kapcsoló segítségével aktiváld a szinkronizálást

Mostantól minden hangjegyzet biztonságosan az iCloud fiókodban landol, nincs több szívás az elvesztett fájlokkal.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!