imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 12: Pro tipp CarPlay felhasználóknak


Már csak hetek kérdése és megérkezik a nyár elején bemutatott iOS 12. Addig is mutatunk egy remek lehetőséget, amit minden CarPlay felhasználó imádni fog.

Az Apple saját fedélzeti számítógépekre szánt szoftvere, a CarPlay már egy ideje elérhető nyilvánosan is. Bár a felhasználók száma nem dönget kapukat, azért hazánkban is használják néhányan, mégha az Apple egy igen keveset emlegetett fejlesztéséről is beszélünk.

A CarPlay évek óta okosodik, csinosodik, viszont egészen idáig volt egy hatalmas hiányossága: nem támogatta a külső gyártóktól származó alkalmazásokat. Ennek mostantól vége. Nincs más dolgunk, mint letölteni az App Store-ból a Waze-t, a Google Mapst vagy bármely alkalmazást ami támogatja a CarPlayt és az máris megjelenik az a kocsinkban is. Nagyon várós!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!