imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Itt az iOS 8.1.1: Gyorsabb iPad 2 és iPhone 4s.


A mai nap az Apple elérhetővé tette az iOS legújabb frissítését, 8.1.1 verziószámmal. iPhone 4s és iPad 2 készülékek teljesítményét javítja.

Már telepíthető az iOS 8 kompatibilis készülékekre kiadott legújabb frissítés, az iOS 8.1.1. A frissítés mindenki számára ingyenesen elérhető, amennyiben iPhone 4s vagy újabb, illetve iPad 2 vagy újabb készülékkel rendelkezik. Ahogyan azt már megszokhattuk, a frissítés közvetlenül a telefonon is történhet, Wi-Fi-n keresztül. Fontos, hogy legalább 50 százalékos töltöttséggel rendelkezzen a készülék. A frissítés mérete 50 és 360 MB közt mozog, készüléktől függően.

A frissítéshez, koppints a Rendszerbeállítások/Általános majd a Szoftverfrissítés menüpontra.

Az újdonságok listája nem hosszú viszont annál fontosabb. Főként a régebbi iPhone és iPad tulajok örülhetnek, ugyanis az Apple ígéretei szerint stabilitási problémákat old meg, illetve a teljesítményt is optimalizálja iPhone 4s és iPad 2 készülékeken.

Az iOS 8.1.1 számos hibát javít, de nem tartalmaz semmilyen új funkciót.

IMG_0704
Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!