imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS 8. Akarod majd. Azonnal! – Videóteszt


Borzasztó erős frissítést rakott le az asztalra az Apple. Mind az iOS 8, mind az OS X Yosemite, rengeteg új funkcióval bővült. Elsőként az iOS 8-at teszteltük le, igyekeztünk minden fontos újdonságot bemutatni, olyanokat is amiket az Apple nem mutatott meg a WWDC keynote alatt.

iOS 8 a kezemben – Teszt from Andras Horvath on Vimeo.

Na ha végignéztétek a videót, íme a kérdés: Mennyire várjátok, hogy ez a rendszer dolgozzon az iPhone-otokon? :)

Fontos! A béta rendszereket ne rakjátok fel azokra a iPhone-okra, Macekre amiket nap mint nap használtok, mert ezek a fejlesztőknek szánt béták. Ezek a béta rendszerek még telis-teli vannak hibákkal amiket a megjelenésig természetesen javítanak majd, de addig nem alkalmasak mindennapi használatra. Mi is olyan telefonon teszteljük ezeket a rendszereket, amiket csak erre használunk, tényleg nem javasoljuk senkinek, a béta rendszerek telepítését.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!