imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS biztonsági funkciók – iSTYLE TV


Ahogyan az utóbbi időben úgymond az egész életünk elfér a mobiltelefonunkon, táblagépünkön, vagy a laptopunkon, egyre inkább előtérbe kerül a biztonság. Csak nézz szét a telefonodon az üzenetek közt, vagy a fotók videók közt, és biztosan hamar találsz olyan tartalmat amit biztosan nem akarnál illetéktelenek kezében látni. Nem is beszélve a céges levelezésről, és dokumentumokról.

Mobil eszközeinknél kiemelten fontos, hogy adataink biztonságban legyenek, és egy esetleges lopás esetén minél nagyobb esélyünk legyen visszaszerezni készülékünket. Bence az iSTYLE TV legutóbbi epizódjában most megmutatja, mit érdemes tudni az iOS készülékek biztonsági funkcióiról.

iOS biztonsági funkciók from iSTYLE TV on Vimeo.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!