imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS számológép tippek


Biztosan előfordult már veletek is, hogy az iPhone-on elkezdtetek begépelni egy hosszú számsort a számológépbe, aztán az utolsó számjegyet elütöttétek.

Ilyenkor nem kell megnyomni a C gombot és elölről kezdeni az egészet, elég ha a számsoron balra  elhúzzuk az ujjunkat, így az utolsó számjegyet egyszerűen tudjuk törölni.

calcdelete

Van még egy apróság, ami bár triviálisnak tűnik, mégis sokan nem tudják, hogyan működik. Ez pedig a tudományos számológép megjelenítése iOS alatt. A megfejtés nagyon egyszerű: ha a tudományos nézetet szeretnénk megjeleníteni a beéített számológép alkalmazásban, egyszerűen csak forgassuk el az iPhone-unkat. Így:

tudomanyos_calc

Fontos, hogy az értesítési központban, az elforgatás legyen engedélyezve.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!