imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iOS7 kamera beállítások


Segédvonal.. Hová tűntél??

Az iOS7-ben, mint azt már tudjuk, minden más lett. Nincsen ez másképp a „Kamera” alkalmazással sem. Arról ne beszéljünk, iOS7-ben hogyan néz ki a kamera app, mert szerintem az egyik legrondább alkalmazás lett, viszont funkcionalitásban sokat javult az elődjéhez képest. szerk: szerintem meg elég jó kontrasztos, napfényben könnyebben kezelhető -Handras.
Amikor először elindítottam, egyből feltűnt, hogy eltűnt az applikációból a rácsozás. Rákerestem a neten, és kiderült, ezt csak áttették a beállítások alkalmazásba. Szóval semmi gond, ha szeretnéd használni a segédvonalakat, miközben fényképezel, csak a következőt kell tenned:

Nyisd meg a „Beállítások” alkalmazást
Koppintsd meg a „Fotók és kamera” menüpontot
Görgess le, és a „Rács” csúszkáját húzd el/kapcsold be

Camera_Grid
Dedikált fényképezőgomb?

Sajnos az iPhone-okon sosem volt dedikált fényképezőgomb, ám az iOS6-ban az Apple ezt részben orvosolta azzal, hogy a hangerő szabályozó gombokkal is lehet fényképezni. Ezt az iOS7-ben annyival egészítették ki, hogy a gombot nyomva tartva, a készülék folyamatosan készíti a képeket. Az iPhone 5S esetében ez a „Burst” mód aktiválását eredményezi, ami másodpercenként 10 kép elkészítését eredményezi, ám az iPhone 5 tulajok is 3-4 képet tudnak így készíteni másodpercenként (természetesen ez a funkció a kijelzőn lévő NAGY PIROS GOMB megnyomásával illetve nyomva tartásával is elérhető).

Élő filterek

iPhone 4S, és annál újabb készülékek megkapták azt a funkciót, hogy elő filtereket tudunk tenni a képekre fotózás közben. Ezt úgy tudod előidézni, hogy a „Kamera” alkalmazást megnyitod, majd a jobb alsó sarokban lévő 3 karikára böksz. Ekkor megjelenik 8+1 különböző filter, amik közül kedvedre válogathatsz.

Camera_Filter

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!