imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPadként viselkedik majd az iPhone X Plus


A brazil iHelpBR blog úgy tudja, hogyha elfektetjük majd az idén őszre várható nagyobbik iPhone-t, akkor pont úgy fog kinézni a felülete, mintha egy iPadet néznél. Kell ez nekünk?

Szinte biztosra vehető, hogy idén ősszel érkezni fog egy 6,5 inches, káva nélküli kijelzővel szerelt iPhone. A 6,5“-es kijelző hatalmas, ez nem kétség. A kérdés, hogy van-e annyira hatalmas, hogy az Apple úgy döntsön, bizonyos elemeknél szerencsésebb iPades felület alkalmazni a megszokott telefonos helyett. Az iHelpBR szerint igen, állításaikat pedig magára az iOS 12-re alapozzák.

Fogták az Xcode iOS szimulátorát, majd kikényszerítették, hogy jelenítsen meg egy 2688 x 1242 pixeles, 458 ppi-s készülék felületét – ezek azok a specifikációk, amikkel az állítólagos készülék rendelkezni fog.

Csodák csodájára a rendszeralkalmazások egy része automatikusan „iPad módba“ vágta magát, ha landscape módba döntötték a virtuális készüléket. Erről láthattok screenshotokat alább.

A dolog abból a szempontból nem különsebben izgalmas, hogy már a jelenlegi Plus modellek is ugyanígy járnak el, ha elfektetik őket. Ami miatt viszont mégis fontos a megállapítás, hogy az iPhone X-nek hiába van nagyobb megjelenítője, mint a Plusoknak, az iOS mégis gyakorlatilag egy 4,7“-es telefonként bánik vele UI szempontból. Sokan panaszkodtak is, hogy így nem sok értelme van az extra kijelzőnek.

Úgy tűnik, hogy az iPhone X Plus-t végre tényleg Plus modellként fogja kezelni a rendszer, ami mindenképp örvendetes ekkora méretben.

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!