imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

100 000 új munkást vesznek fel az iPhone 6 gyártásához


A Reuters jelentette egy tajvani újság, az Economic Daily News értesülései alapján, hogy az Apple elsődleges és legnagyobb partnerének számító Foxconn 100 000 új munkást tervez alkalmazni az iPhone 6 hamarosan beinduló gyártásához.

A másik cég aki iPhone 6-ot fog gyártani a Pegatron lesz. Korábban 15 és 50% között mindenféle hírek szóltak a részesedésükről, végül úgy tűnik, az iPhone 6-ok nagyjából 30%-a fog kikerülni a Pegatron gyártósorairól. Nekik is van már tapasztalatuk, pont tavaly vettek fel rengeteg új dolgozót az iPhone 5c gyártásához.

iPhone 6

Az iPhone 6-ról rengeteg pletyka kering, nagy részét nem is írjuk meg, annyira elvadult ötletek. Az biztosnak tűnik, hogy nagyobb kijelzője lesz, akár két méretben is (4,7″ és 5,5″), és a dizájn is változik a kiszivárgott képek alapján. A megjelenésről és árról természetesen semmilyen konkrét információ nincs, az őszi dátum az esélyes, illetve a hírek kb. 15%-kal magasabb kezdőárról szólnak mint az iPhone 5s esetében.

Forrás: MacRumors, borítókép: Apple.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!