imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 6 karácsonyra? Nem lesz egyszerű.


Rengeteg kérdést kapunk hozzászólásokban, telefonon, és levélben is a várható iPhone 6 és iPhone 6 Plus szállításokkal kapcsolatban. Összegyűjtöttük a várható érkezéseket, hogy ezzel is segítsünk azoknak, akik már tűkön ülve várják, hogy végre hozzájuthassanak egy iPhone 6 vagy 6 Plus készülékhez.

Ahogyan minden évben, most is hatalmas a kereslet az aktuális új iPhone modellek iránt, ennek következtében pedig, ahogyan az lenni szokott, hosszas várólisták is kialakultak. Az iSTYLE-ban természetesen minden követ megmozgattunk, hogy a lehető legtöbb információt meg tudjuk osztani a várható iPhone 6 szállítmányok érkezésével kapcsolatban, nyilván nekünk a legrosszabb, hogy nem tudjuk azonnal és készletről szállítani a készülékeket. A jó hír, hogy folyamatosan érkeznek szállítmányok, a rossz hír, hogy sokan csak az ünnepek közt, illetve január első napjaiban juthatnak hozzá a kiválasztott iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus modellekhez.

Az iSTYLE webshopban az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus termékoldalon is elérhetővé tettük a várható érkezések dátumát. Itt az iMagazinon most kicsit bővebb információval is tudunk szolgálni ezzel kapcsolatban.

December 10-12 körül érkezik egy kisebb mennyiség az alábbi modellekből:
iPhone 6 Silver 128 GB, iPhone 6 Plus Space Gray 16 GB, iPhone 6 Plus Silver 16 GB.
Ez az adag az előrendelésekre megy el, és nem is lesz elegendő minden rendelés teljesítésére.

December 17-19 közt:
iPhone 6 Space Gray 16 GB. Ebből elég sok érkezik, valószínűleg még szabad készlet is marad az előrendelések teljesítése után.

Kisebb mennyiség érkezik ugyanekkor a következő modellekből: iPhone 6 16 GB Silver-Gold. iPhone 6 64GB Space Gray, Silver. iPhone 6 Plus 16 GB Silver, és iPhone 6 Plus 64 GB Space Gray. Ez a csomag is azoknak lesz leosztva, akik a legrégebben várnak a rendelésükre.

December 23 vagy december 27: Ez egy nagyobb szállítmány, de értelemszerűen már csak az ünnepek közt lehet majd átvenni az alábbi készülékeket.

iPhone 6 Space Gray 128GB
iPhone 6 Silver 128GB
iPhone 6 Gold 128GB
iPhone 6 Space Gray 64GB – szabad készlet is marad
iPhone 6 Silver 64GB – szabad készlet is marad
iPhone 6 Gold 64GB – szabad készlet is marad
iPhone 6 Plus Space Gray 16GB
iPhone 6 Plus Silver 16GB
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
iPhone 6 Plus Silver 64GB

Január 6:
iPhone 6 Space Gray 16GB
iPhone 6 Silver 16GB
iPhone 6 Gold 16GB
iPhone 6 Plus Space Gray 16GB
iPhone 6 Plus Silver 16GB
iPhone 6 Plus Space Gray 128GB
iPhone 6 Plus Silver 128GB
iPhone 6 Plus Gold 128GB
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
iPhone 6 Plus Silver 64GB
iPhone 6 Plus Gold 64GB

A január elejéig érkező teljes mennyiség várhatóan elegendő lesz az eddig leadott megrendelések teljesítésére. A legkeresettebb iPhone 6 64 GB-os Space Gray modellt külön kiemelnénk, ezekből az ünnepek között biztosan lesz elegendő mennyiség az előrendelők számára, és még szabad készlet is marad majd az üzletekben. Ha bizonyos iPhone 6 Plus modelleket nem találsz a listában, az azért lehet, mert jelenleg is raktárról megvásárolhatóak.

Mi a teendő tehát ha már van rendelésed és szeretnéd tudni, hogy mikor juthatsz hozzá?
Neked semmilyen teendőd nincsen, csak türelmesen várni a következő pár héten.

Az iSTYLE-ból telefonon vagy e-mailen (amelyiket rendeléskor megadtad korábban) fel fogják venni veled a kapcsolatot december 19-ig adategyeztetés céljából. Nem kell felkeresned az üzletet, írnod vagy telefonálnod, mindenkit sorban fel fognak keresni a kollégák. Személyre szóló tájékoztatást fogunk adni arról, hogy várhatóan melyik körben juthatsz telefonhoz és ez alapján rögzítik, hogy fenntartod-e a rendelésed. Ezek után pedig egy automatikusan kiküldött e-mailben fogunk tudni értesíteni, amint megérkezett a te készüléked is.

iPhone6Plus_kezben

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!