imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 6 képek? Valódi vagy kamu?


Folyamatosan jönnek képek az iPhone 6-ról, hangzatos címekkel hozzák le ezeket mindenhol. “Íme az iPhone 6”, “Így fog kinézni az iPhone 6”, és így tovább. Mindez csak azért, mert ha egy címben szerepel az iPhone 6 szó, akkor tízszer annyian kattintják meg a linket, mintha mondjuk az lenne a cím, hogy Tim Cook eltörte a lábát.

Legutóbb ezek a képek futottak körbe futótűzként:

Így fog kinézni az iPhone 6? A válasz: NEM! Így néznek ki a műanyagból készült iPhone 6-ot imitáló valamik.

Undorító lett az iPhone 6

Kamu, az Apple sosem adna ki ilyen ocsmány készüléket

Természetesen az ilyen képek után sosem maradnak el az ilyen és ehhez hasonló kommentek. Nem véletlenül, hiszen a fenti két kép alapján egyikünk se venne meg egy ilyen készüléket. Nem véletlenül, ugyanis ezeken a képeken nem az iPhone 6 látható, csak egy dummy.

Abba ne is menjünk bele, hogy teljes egészében hiányzik az Apple logó, az iPhone felirat, mert nem ez a lényeg. Ezek a képek azért nem mutatják meg, hogy milyen lesz valójában az iPhone 6, mert az Apple termékek szépsége a részletekben rejlik. Még a cikk tetején látható renderelt kép sem túl jó, mert azon is egy csomó részlet hiányzik. Nomeg az arányok sem tökéletesek.

Nézzetek csak meg pár hivatalos iPhone 5S képet:

iPhone-5s-gold-hero Screen Shot 2014-06-16 at 11.31.51 Screen Shot 2014-06-16 at 11.29.49

Tetszik? Megvennéd? Naná. Valószínűleg már meg is vetted. Így lesz ez az iPhone 6-nál is.

A vicc kedvéért lefotóztam egyet a saját iPhone 5s dummynkból. (Ezek a dummy készülékeket azért rendeltük, hogy ezeken lehessen próbálgatni a tokokat.) Íme:

IMG_4724

Ez alapján vennél iPhone 5s-t? Természetesen nem, pedig ezen még Apple logó és iPhone felirat is van. Így néz ki az iPhone 5s? Nem. Remélem így már mindenki számára érthető, hogy mire akarok kilyukadni.

Bármilyen is lesz az iPhone 6, gyönyörű lesz, ebben biztosak lehettek. Az Apple minden más gyártónál jobban odafigyel a részletekre, és ezért annyira kívánatosak a termékeik. Abban is biztosak lehettek, hogy a fenti twitteres képek csak nagyon távolról közelítik meg, hogy a majd ősszel bemutatott iPhone 6 milyen lesz. Persze valami támpontot ad az arányokról, a lekerekített sarkokról, a gombok elhelyezkedéséről, de ezek csak annyit mutatnak, mint azok az agyagból kifaragott autók amiket az autó tervezésekor csinálnak.

newpost3-1

Én személy szerint nem foglalkozom túl sokat a fenti dummykról készült képekkel, megvárom amíg az Apple hivatalosan is bemutatja, kifogástalan minőségű képeken az összes kis apró részlettel együtt. Emlékezzetek vissza, amikor a Gizmodo kirakta az iPhone 4-ről a képeit, mindenki azt mondta, hogy ez ocsmány, nem lehet ilyen, stb. Én is ezt mondtam. Aztán amikor az Apple kirakta a saját hivatalos képeit, rohantunk megvenni, annyira szép volt minden részletében az iPhone 4.

Ugyanez a helyzet az iPhone 6 esetében is. Amíg nem látjuk a hivatalos bemutatót, felesleges véleményt alkotni, ne hagyjátok, hogy pár plusz kattintásnyi reklámbevételért átverjenek ezekkel a képekkel.

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!