imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 8: 5,8 inch és Touch Bar?


Kuo nem kisebb jóslatot tett, minthogy az Apple az eddigi unalmas Touch ID szenzort felturbózná és a telefon alsó sávját átalakítaná egy funkciósávvá. Touch Bar kerülhet az iPhone-ba is és 5,8 hüvelykes kijelző?

Egyre több a szinte biztosra vehető információ az új iPhone-okkal kapcsolatban, és ahogy közeledik a bemutató időpontja, ezek egyre csak gyarapodnak. Ilyen például a vezeték nélküli töltés, az OLED kijelző, a három különböző méret és a faltól falig dizájn is, amivel Kuo szerint a nagyobb iPhone modellek is közel azonosak lesznek a mostani 4,7”-os változat méretéhez, a hatalmas kijelző ellenére, köszönhetően a keret nélküli OLED kijelzőnek.

iphone-8-size

Az egyelőre kérdéses, mire lehetne használni egy kibővített funkciósávot a telefon alján. Akár még az is lehet, hogy a MacBook Prókban debütált Touch Barhoz fog majd hasonlítani, mind kinézetében, mind pedig tudásában. Smilie-k!!!! :)

A leglátványosabb újítás az OLED iPhone-oknál a teljes képernyős dizájn lesz, továbbá a home gomb és a jelenlegi ujjlenyomat leolvasó technológia eltüntetése. Különös figyelemmel várjuk a 5,8”-os OLED panel adoptálását. De a tényleges kijelzőméret csak 5,15” körül lesz, a többi területen egyéb funkciógombok kapnak majd helyet.

Kuo szerint az OLED kijelző csak az egyik fontos újítás lesz, emellett érkezik a vezeték nélküli töltés, egy írisz szkenner, a jóval nagyobb akkumulátor is, helyet kap majd az átdolgozott belsőnek köszönhetően.

Kuo értesülései persze közel sem biztos, hogy 100 százalékosan bejönnek majd, de az eddig kiszivárgott információk alapján viszonylag biztosra vehetjük a fentieket.

Forrás: 9to5mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!