imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 8 alkatrészek szivárogtak ki


Könnyen lehet, hogy a végleges iPhone 8 dizájnt láthatjuk a Redditre nemrégiben felkerült képeken. A fotókon az iPhone 7s, 7s Plus és iPhone 8 végleges elő- és hátlapja szerepel.

Egy ideje elcsendesültek az idei iPhone-nal kapcsolatos hírek, azonban az alig néhány órája felkerült reddites fotók ismét felkavarták az állóvizet. Ahogy az a képeken is látszik, az iPhone 7s és 7s Plus kinézetben közel azonos lesz a mostani modellekkel, míg az iPhone 8 egy 90 fokkal elforgatott dupla kamerával rendelkezik majd, elöl pedig egy hatalmas kijelző lesz. A hátlapról egyébként lekerültek a nem túl esztétikus bemélyedések, csak ijesztgettek a hátlapra kerülő Touch ID-val. Ha ezeken a fotókon valóban a végleges kinézetet látjuk, akkor nagyon valószínű, hogy az Apple-nek sikerült a Touch ID ujjlenyomat olvasó szenzort a képernyőbe integrálnia.

Az előlapot még nem teljesen fedi a kijelző, ami egy érdekes megoldás – a képernyő vonala kikerüli a hangszóró nyílást, az előlapi kamerát és a szenzorokat, hasonlóan az Essential telefonhoz. Érdemes megfigyelni a fekete, fényes, csillogó felületet, nekem képekről úgy tűnik mintha hasonló üveggel lenne dolgunk, mint ami az iPhone 4-re és 4s-re is jellemző volt, persze egy jóval vékonyabb változatban. A képeket kiszivárogtató felhasználó egy barátját jelölte meg forrásként, aki az iparban dolgozik; állítólag a kínai gyárakba múlt héten érkeztek meg a prototípusok.

iOS 11 ezen a kijelzőn.

Azt is hozzátette, hogy nem csak a jubileumi iPhone 8, hanem az iPhone 7s és 7 Plus is vezeték nélküli fog tudni tölteni. Ezt alátámaszthatja az üveg anyaghasználat is, ami egy korábbi szabadalom szerint egyedi módon, indukciós megoldással tenné gyorssá és biztonságossá az iPhone-ok töltését. Sajnos a képeken nem látszanak az iPhone 7s és 7s Plus előlapjai, továbbra is valószínű, hogy ezek nem kapnak majd faltól falig kijelzőt, és ez megmarad az iPhone 8 privilégiumának.

Azért ez igencsak Instant Get lesz!

A Redditre kikerült fotók egyébként szinte megegyeznek a korábbi iDrop fotókkal, bennünk az is felmerült, hogy valaki akár azok alapján le is gyárthatta ezeket a hátlapokat és nem a végleges formát látjuk, de ennek elég kicsi a valószínűsége. Mint ahogy mindig, most is fontos említést tennünk róla, hogy a képek nem hivatalosak, mi azonban 99 százalékosan biztosak vagyunk benne, hogy ilyen telefonokat fogunk látni az ősszel.

A témában íródott korábbi cikkeinket az iPhone 8 dossziéban olvashatjátok, az iMagazin Shuffle-ben pedig óráról-órára hasznos, vicces és érdekes Apple-híreket találtok.

Forrás: 9to5mac

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!