imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 8 dummy?


Záporoznak az iPhone 8 fotók. Pár napja még csak tervrajzok szivárogtak ki, most viszont egy olyan dummy készüléket láthatunk, amit a kiegészítők gyártói szoktak használni teszteléshez.

Nekünk is volt már nem akkor még nem létező iPhone-ról mintázott dummy (magyarra fordítva makett a kezünkben), még jóval az iPhone 6 megjelenése előtt riogattuk vele a népeket. Itt lehet megnézni, milyen vicces válaszokat adtak a megkérdezettek.

Tegnap arról írtam, hogy vajon lesz-e hátlapi Touch ID, vagy nem a következő iPhone-ban. Mire megírtam a cikket, pont megérkeztek az alábbi fotók, melyek egy állítólagos iPhone 8 dummy-ról készültek. A jó hír, hogy semmi nyoma a hátlapi ujjlenyomat olvasónak. Íme:

A korábbi évek tapasztalatai alapján, akár még az is lehet, hogy a képeken látható makett 99 százalékosan olyan, mint amilyen az ősszel megjelenő iPhone lesz. Itt van még további három kép:

A képeket Benjamin Geskin rakta fel twittere, állítása szerint a Foxconn CNC modellje alapján készült a cucc. Azt is hozzátette, hogy az iPhone 7 vastagságával egyezik meg, a fényes keret pedig fekete lesz a végleges készüléken. Az egyetlen számunkra kissé hihetetlen momentum ebben a makettben, hogy a kijelző felső része lyukas. Geskin szerint az alábbi sematikus ábrán látható módon lesz kialakítva a kijelző, ami elég sci-finek tűnik így első pillantásra.

Hogy mennyire 100 százalék Geskin infója, illetve a kezében tartott dummy, azt nem tudjuk, de inkább a valószínű irányába tippelnénk. Az eddigi években, pont ez a tavaszi időszak volt, amikor elkezdtek érkezni a tervrajzok az új iPhone-okról, nem sokkal később pedig érkeztek ehhez a mostanihoz hasonló fotók a dummy készülékekről. Hamar ki fog derülni, hogy a fenti képek mennyire hitelesek, ugyanis a következő hetekben-hónapokban egyre több infó és alkatrész szivárog majd ki a gyárakból, ezekből pedig egyre könnyebb lesz összerakni, hogy milyen is lesz az új iPhone.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!