imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone 8? Már az iPhone 9 a téma!


Ahogy a krónikák is megírták már: jönni fog egy végtelen erejű jós, akinek a hatalma túlmutat majd a természet törvényein. Aki előbb tudja majd, mit akar Tim Cook, mint ő maga. Aki mellett Ming-Chi Kuo és Mark Gurman is maximum csak az időjárásról jövendölhet majd. Egy laza iPhone 9 hírrel most végre elérkezett felemelkedésének napja.

Az iPhone 8-ról jövendölni már annyira 2017 áprilisi szokás, hogy ideje lenne kicsit haladni a korral. Különben is, ennyivel a szeptemberi bemutató előtt már szinte biztosra vehetjük a megbízhatóbb forrásokból érkező híreket, abban meg ugye mi az érdekes. A biztonsági játék maradjon a kispályások terepe – gondolhatta a The Bell vátesze -, és egyből egy iPhone 9 pletykát rakott le az asztalra, így cirka másfél évvel a várható debütálás előtt.

Mit pletykát, TÉNYEKET! Elvégre hogyan is lehetne tévedni ilyen kicsivel a bemutató előtt? Másfél év még börtönben se sok, nemhogy a komótosságáról híres tech világban, ahol alig jelenik meg valami újdonság néhanapján. Ilyen rövidke idő alatt már biztosan nem történik semmilyen változtatás a maximum csak tervezőasztalon létező telefonokkal. Így hát mérget vehetünk rá, hogy az iPhone 9:

  • Két méretben fog érkezni,
  • 5,28 és 6,46 inches kijelzőkkel,
  • amik egyébként OLED-ek lesznek.
  • És a Samsung fogja gyártani őket.

Ezeket az axiómákat persze nem hasraütésszerűen találta ki a The Bell. Pontosan tudják ugyanis, hogy létezik (vagy majd létezni fog, ezen a szinten az idő már nem lineáris) egy titkos (!) megállapodás a Samsung és az Apple között, 180 millió OLED kijelző leszállításáról 2018-ra. Márpedig ebben ezek a teljesen reálisnak tűnő képernyőméretek voltak leírva, a tényekkel pedig nem lehet vitatkozni.

Ezt a képet még az iPhone 5 megjelenése előtt készítették, de szerintem az iPhone 9 már tuti ilyen lesz.

Annyit azért megengedett a The Bell, hogy az Apple esetleg a kijelző dizájnján és funkcióin még kicsit finomhangoljon, de a méreteken már nem.

Azok kőbe vannak vésve.

Forrás: Macrumors, valamint a jövő és a tér-idő kontinuum megbonthatatlan törvényszerűségei.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!