imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone bemutató 2018 | ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


A korábbi évekhez hasonlóan idén is élőben követhetitek velünk az Apple egyik legfontosabb idei eseményét, az új iPhone-ok leleplezését! A közvetítés formátumán idén csavartunk egyet, reméljük tetszeni fog, tartsatok velünk!

2018. szeptember 12-e izgalmas nap lesz minden Apple rajongó számára világszerte. Ekkor mutatja be ugyanis az Apple a legújabb iPhone-okat és még kitudja mi mást. Egyelőre nagyon úgy fest, hogy három új modellre is számíthatunk, ide értve az iPhone X ráncfelvarrott utódját, ennek nagyobb, de kialakításban egyező testvérét 6,5“-es kijelzőméretel, illetve egy a többihez képest olcsóbban kínált, 6,1 inches LCD-s modellt Face ID-vel és vékonyított kávával.

Ha mindez nem lenne elég, benne van még a pakliban az Apple Watch negyedik generációjának felbukkanása, új formatervvel, nagyobb kijelzővel és aksival és esetleg vadonat új szenzorokkal; talán lesz káva nélküli, Face ID-s iPad Pro, de még az új laptopok érkezése sem kizárt, bár ez utóbbiak inkább később valószínűek. Egy szó, mint száz, lesz bőven miért izgulni.

 

Ahogy azt a korábbi években megszokhatáttátok, az eseményt élőben követhetitek majd itt az iMagazinon. Várhatóan 18:30 körül kezdünk majd egy kis bemelegítéssel, hogy a magyar idő szerint 19:00-kor kezdődő keynote-ra már megfelelően felcsigázott állapotban kezdhessünk neki.

A közvetítés formátumán idén azonban csavartunk egyet. Egyrészt ez lesz az első olyan iPhone bemutató, amit nem az USTREAM-mel együttműködve, hanem teljesen a szerkesztőségből fogunk levezényelni YouTube Élő formájában. Ennek megfelelően a helyszín is az iMagazin szerkesztősége lesz, hogy egy kicsit belássatok a színfalak mögé, honnan készülnek a cikkek.

Ezzel összhangban a szerkesztőség több tagja is fel fog majd bukkanni hosszabb-rövidebb ideig a közvetítés során. A staféta – pontosabban a mikrofon – Viktor (vele a WWDC-n már találkozhattatok); állandó szerkesztő kolléga Pat; a gyönyörű koncepciókat készítő, nem mellesleg pedig Apple-rajongó (másik) Viktor; és szerény személyem közt fog cserélődni. Míg egyikünk beszél, másikunk ír majd, hogy a bemutató végére elkészüljünk a rövid összefoglaló cikkekkel.

Célunk az új koncepcióval, hogy kicsit jobban megismerjetek minket, a szerkesztőséget, kicsit családiasabbra vegyünk a hangulatot és a hangvételt is. Ehhez persze elengedhetetlen a TI részvételetek is. Kövesetek minket, írjatok kommenteket, tegyetek fel kérdéseteket, vitatkozzatok, örüljetek, búslakodjatok – számítunk rátok!

Találkozzunk tehát szeptember 12-én 18:30-kor itt az iMagazinon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!