imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hány iPhone fér el a testünkön?


Kína határánál fogtak el egy fiatelembert, aki rengeteg iPhone készüléket akart lábon behordani az országba. Nem is értjük hogyan gondolta… Az akció nem járt sikerrel, de nagyon vicces képek készültek a főhősről.

Nem kevesebb, mint 94 iPhone 6 és 6 Plus készüléket rögzített a saját testére ragasztószalaggal a Hong Kong-i csempész, akit a kínai határnál csíptek el.

iPhone csempesz 1

Bár már egy ideje kapható mindkét új iPhone modell az országban, de ahogyan a fenti példa is mutatja, ez csöppet sem zavarja az illegális importőröket, akik előszeretettel alkalmazzák a mobil páncélnak becézett ragasztós módszert. Én azért nem próbálnám ki, még ha börtön nem is járna érte.

iPhone csempesz 2

Úgy tűnik, még az edzettebbeknek is nehezére esik ebben a szerkóban könnyed mozgást imitálni, ugyanis éppen a furcsa testtartás, a végtagok merevsége és a feszült izomzat miatt vált gyanússá a jelenség a kínai határörök számára, akik azóta elkobozták a készülékeket.

iPhone csempesz 3

A fotókat elnézve csoda, hogy egyáltalán meg tudott mozdulni emberünk, pláne, ha kiszámoljuk, hogy a 94 telefon több, mint 16 kilógrammot nyom.

Azt pedig mindenki maga döntse el, hogy a múlt heti alagutas megoldás a meghökkentőbb, vagy ez, minden esetre az eddigi kétségbeesett próbálkozásokat elnézve számíthatunk rá, hogy rövidesen újabb hírt kapunk egy extravagáns iPhone-bűntényről.

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!