imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tipp: iPhone ébresztő kikapcsolása távolról.


Jártál már úgy, hogy elmentél fürdeni az iPhone-od pedig egy másik szobában hagytad, aztán a telefonon megszólalt az ébresztő óra és csak csörgött és csörgött és csörgött?

Velem megtörtént nem is egyszer, de szerencsére van megoldás, amennyiben hozzám hasonlóan te is viszed magaddal az iPaded a fürdőszobába.

És az megvolt, amikor már kényelmesen elmerültél a jó forró vízben, kényelmesen megtámasztottad a fejed a kád szélén, kezedben az iPad, olvasod a iMagazinon a kommenteket, és arra gondolsz: “Ez az élet Babolcsai néni!”? És akkor megszólal az iPhone ébresztője! Messze tőled, a konyhában ahol hagytad a kávéfőző mellett…

A megfejtés a Facetime lesz, de érdemes elolvasni a teljes (igaz) történetet és a megoldást a handras.hu-n. Klikk ide.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!