imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

iPhone nélkül bele se kezdj a csajozásba


Egy komolyan semmiképpen sem vehető kutatás szerint az emberek többsége szívesebben randizik egy iPhone felhasználóval, mint egy Androidossal.

A használt tech cuccok kereskedésével foglalkozó Decluttr egy egészen biztosan nem reprezentatív kutatást végzett felhasználói közt, amelynek eredménye megerősíti azt a korábban is megállapított tényállást, miszerint iPhone-nal könnyebb párt találni magunknak.

Jöjjenek a Nobel esélyes kutatás legfontosabb eredményei:

  • Az egyedülállók 70%-a inkább egy iPhone felhasználót választana magának randipartnerül, mintsem egy Androidost.
  • A nők közel fele azonnal megálljt parancsol a kibontakozó románcnak, ha partnere régi iPhone-nal merészel megjelenni a randin.
  • A férfiak harmadánál a törött kijelző egyet jelent a rossz pénzügyi helyzettel és az igénytelenséggel.
  • Az iPhone-osok több randit mondanak le; többször kérik meg haverjukat, hogy mentsék ki őket egy rosszul sikerült randiról és többször vetnek véget egy kapcsolatnak egy odavetett üzenetben.

Mielőtt még azonban túlságosan elbíznánk magunkat, álljon itt egy Android felhasználó gondolatmenete is arról, mire következtet abból, ha iPhone-t lát:

Az iPhone-ok túlárazottak és túlságosan sérülékenyek. Ha a randipartneremnek iPhone-ja van, abból potenciálisan azt a következtetést fogom vonhatom le, hogy kedvezőtlen pénzügyi és/vagy vásárlási döntéseket hozz.

Aljas rágalom!

Forrás: AppleWorld.Today

Szeretnél egy jó pénzügyi döntést? Mit szól ahhoz, hogy az iSTYLE-ból minden 50 000 forint feletti terméket 24 hónapos 0% THM-es részlettel vihetsz haza?

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!