imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone-os értesítéseket rappelt meg Krúbi


A magyar rap színtér egyik legzsiványabb huszárja új EP-vel jelentkezett, a számokhoz pedig klippek is készültek. Amikben központi szerepet kap az iPhone is…

A napokban jelent meg a Krúbi művésznéven futó magyar rapper srác legfrissebb EP-je, Zárolás Feloldva címen. A kislemez 4 remekül dúdolható számot tartalmaz Jegyzetek, Üzenetek, Értesítések, Lenámítva címeken. Műértelmezésbe jelen cikk hasábjain több okból sem bocsátkoznánk. Ami viszont mégis csak legitimálja e sorokat, hogy a számokhoz készült klippek közül három is tulajdonképpen egy iPhone-on keresztül zajlik értesítések, üzenetek formájában.

Ennél többet nem is fűznénk hozzá, szerintünk nagyon kreatív a megvalósítás, úgyhogy jár a pacsi Krúbinak, illetve a klippeket készítő AJ-nek. Figyelem, Krúbi a magyar nyelv teljes spektrumát használja a szövegeiben, így az erre érzékenyek torkán könnyen megakadhat a müzli.

Ha rácsúsztatok a flowra, Krúbit Apple Music-on és Spotify-on is követhetitek.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!