imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone részletre cégeknek, rendkívül kedvezően


A kölcsön/hitel fogalma egészen mást jelent a magánéletben vagy egy vállalkozás esetén. Amíg magánszemélyek áruhitelei esetén egy egyszerű előrehozott fogyasztásról beszélünk, addig vállalkozások számára az eszközbeszerzés egy fontos eleme a profit termelésének.

Eddig azonban az iSTYLE boltjaiban csak magánszemélyek tudtak kedvező, 0% THM-es hitelhez jutni, a vállalkozásoknak ennyire kedvező opciója nem volt.

Nem is tudom, mikor hallottam először az iSTYLE ügyvezetőjétől annak a pénzügyi konstrukciónak az ötletét, ami most a pénteki iPhone XS és iPhone XS nyitáson kerül bevezetésre. Az új Apple eszközbérlet megoldás egyszerű és vállalkozásbarát.

Lényege, hogy egy pénzügyi lízing keretén belül a vállalat egy fix havidíjat fizet 2 vagy 3 évig a telefon használatáért, és összességében erre az eredeti vételárat fizeti ki részletekben. Az időszak lejártával pedig leadja a készüléket, és indulhat az új lízing!

Technikailag a vállalat az iSTYLE-ban vásárolni kívánt eszközöket (iPhone, iPad, Mac) egy pénzügyi lízing szolgáltatás keretében 24 vagy 36 havi részletre bérli a Grenkeleasing Magyarországtól. Ez időtartam alatt a nettó vételárnak megfelelő összeget fizet ki a bérletre, a végén pedig leadja a készüléket az egyik iSTYLE boltban.

Hogy miért jó a cégeknek? Nincs kezdeti magas költség, havonta elszámolható az ÁFA és teljes egészében leköltségelhető (nem kell tárgyi eszközként aktiválni)! Kiszámítható módon adhatnak kétévente új prémium készülékeket munkavállalóiknak mindenféle adótól mentesen.

A szolgáltatás további részleteiről az iSTYLE weboldalán tájékozódhatsz, de most akár személyesen is felteheted a kérdéseidet. Pénteken ugyanis a Váci utcai iSTYLE boltban a megnyitónk ott lesznek a Grenkeleasing munkatársai is, akiktől közvetlenül kérdezhettek, illetve segítenek majd az ügyintézésben is.

Nem csak ők lesznek ott, mi is várunk mindenkit pénteken a Váci utcai iSTYLE üzletben!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!