imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone X a kezemben – az első tapasztalatok


Hajnali 5 van már, még töltődik fel Youtube-ra a videó. De kit érdekel mindez, ha egyszer az iPhone X-ről van szó! Márpedig az iPhone X-ről készítettem videót, az első pár órányi használat után mondtam el a tapasztalataimat.

Tökéletes termék nem létezik, sőt, amit emberek alkotnak, az sosem tökéletes. Azért az első iPhone közel volt a tökéleteshez, legalábbis akkoriban úgy éreztem az Apple kimaxolta a telefonkészítést. Tíz év telt el, volt is jópár telefonja az Apple-nek az első iPhone 2007-es bemutatása után, de az iPhone X az első, aminél ugyanazt az áhítatot éreztem, amikor először kézbe vettem, mint amit akkor éreztem, amikor megérkezett USA-ból életem első iPhone-ja.

Az Animojikat teljesen el is felejtettem, aztán végül hagytam is őket a fenébe, úgyis mindenki más fél órán keresztül mutatja be őket, mint az iPhone X legnagyobb újdonságát. Pedig nem az Animoji a legnagyobb újdonság, hanem maga az iPhone X.

Persze az iPhone X sem tökéletes, közel sem, de a többit inkább nézzétek meg videón, igyekeztem mindent összeszedni, amit pár órás nyomkodás alatt sikerült kipróbálnom.

Igen, tudom, hogy a blogomon azt írtam nem vagyok benne biztos, hogy veszek iPhone X-et, de aztán persze nem bírtam ki…

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!