imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone X funkciókat kapott az Apple Clips


Új kiterjesztett valóság funkciókkal frissült a Clips, ami jól szemlélteti, mire képes az iPhone X-ben lévő kamera és processzor, ha együtt dolgoznak.

Néhány hónappal ezelőtt jelent meg a Clips, az Apple új videókészítő alkalmazása. Az iPhone X megérkezését követően meg is jött hozzá az első spéci frissítés, ami a TrueDepth kamera egyéni képességeit célozza meg. A 8 különböző szenzor együttes munkája amellett, hogy az új iPhone-ok védelmi burkát is jelentik, Hollywoodba illő mutatványra is képes. Ha az Animoji nem lenne elég, itt vannak a 360 fokos animált hátterek.

A felhasználói felület teljes megújulása mellett és a filtereken túl a szenzor gyorsaságától és működésétől leesett az állunk. Önmagában az, hogy mozog a háttér nem lenne nagy mutatvány. Ezt már évekkel ezelőtt a Photo Booth is tudta, sokkal visszamaradottabb technológiák mellett. Persze kellett egy egyszínű háttér a pontos lyukasztáshoz, itt erre már nincs szükség. A pontprojektor, a közelségérzékelő és a fényérzékelő az A11 Bionic processzor segítéségével villám gyorsan le tudja választani az előteret a háttértől.

Clips on iPhone X ????

A post shared by Borgátai Patrik (@borgataipatrik) on

Ami azonban végképp felrakta az i-re a pontot, az a kiterjesztett valóság funkció, ami mindeközben valós időben a telefon forgatásával változtatja a körülöttünk lévő világot. Az előlapi kameráról átváltva a hátlapira ez a világ nem szűnik meg, a kreált világ (ami egy filter, ha úgy tetszik) élő marad. De nem attól érezzük impresszívnek a hatást, mert realisztikus, amit látunk. Inkább a pontos és teljesen valós időben történő követés miatt.

Engem megvett kilóra az Apple, most pedig megyek vissza AR-szelfizni (vagy akármit is csinálni), mert baromi jó móka.

Ha ez az app önmagában nem elég meggyőző az iPhone X tudását illetően, akkor olvasd el hogyan vélekedik Andy Serkis a Gyűrűk Ura Gollamja, a Majmok Bolygója Caesarja, a Star Wars filmek Snoke Nagyúrja a technológiáról.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!