imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Minden amit tudni szeretnél az iPhone 6s bolti rajtjáról


Már írtunk az online rendelésekről a múlt hét csütörök esti, iPhone 6s árakról szóló cikkünkben. Ígértük, hogy jelentkezünk egy külön cikkel a rajtról, most jött el ennek az ideje.

Csak egy dolog változott. Minden.

A rajt időpontja, ahogy ezt korábban megírtuk október 9., péntek 00:01 (vagyis csütörtökről péntekre éjfél). A rajt jelen esetben azt jelenti, hogy ettől az időponttól kezdve vehetik át az online előrendelők a telefonjukat az Andrássy úton. Amennyiben kiszállítást választottál, akkor október 9-én pénteken várd a GLS futárt, illetve egyeztess velük a kollégáktól kapott csomagszám alapján. Ha az Andrássy úti átvételt választottad, és az elsők közt szeretnéd átvenni az iPhone 6s-t, várunk október 9-én 00:01 perc és hajnal 3 óra, illetve reggel 7 és este 19 óra között a választott iPhone 6s készülékkel. A félreértések elkerülése végett minden ügyfelünk aki megkapja 9-én az előrendelt készüléket, e-mailben kap egy GLS csomagkövetési számot vagy egy rendelési számot az üzletben történő átvételhez.

Azért is találtuk ki így a rajtot, hogy senki ne jöjjön potyára azok közül akik nagyobb kapacitású modellt szeretnének vásárolni.

De jöjjön a lényeg, a készlet: az iPhone 6s-ből 24 modell létezik, ebből elég nehéz megfelelő készletet biztosítani a termék életciklusának kezdetén főleg a mi 7 boltunkra. Ezért szinte minden nagyobb kapacitású modell elkelt az előrendelők között, (annak ellenére is, hogy sokkal nagyobb mennyiséget kaptunk belőlük mint tavaly) így aki csak be szeretne sétálni egy üzletbe és úgy vásárolni iPhone 6s készüléket, annak be kell érnie a 16 GB-os változattal. Ez minden rajton így van, a nagyobb kapacitású modellekből jóval kevesebb jön, hiszen minden termék forgalmazása során kevesebb fogy ezekből. Ez azért sajnálatos, mert jól tudjuk, hogy azok akik a rajt napján szeretnének hozzájutni az új modellhez, inkább a magasabb kapacitású iPhone készülékeket preferálják. A legnépszerűbb modell az előrendelők között idén is a 64 GB asztoszürke iPhone 6s. Ugyanakkor remek hír, hogy idén a 16 GB modellek minden színben elérhetőek lesznek pénteken az összes iSTYLE üzletben, amíg a készlet tart. A készleteket pedig pontosan tudjátok követni az iPhone termékoldalon.

i6scover2

Hogyan működik a kiszolgálás? Tudjátok hogy megy ez, már többször közvetített az iMagazin ilyen eseményről. Lehet, hogy sokan leszünk, érkezés sorrendjében megy majd az éjféli kapunyitás után a kiszolgálás is. Mindenki kedves és örül az Apple termékeknek, plusz általában ismerős arcokat látni ezeken az eseményeken. Van aki átveszi a rendelését, van aki vásárol, van aki csak meg akarja nézni az újdonságot és találkozni a többi Apple-rajongóval. Érkezési sorrendben fogunk kiszolgálni mindenkit, mivel azt gondoljuk nem várható akkora tömeg, hogy sorszámot kelljen osztani. De lesz külön sor az előrendelőknek és azoknak, akik nem foglaltak készüléket maguknak.

i6scolors

Mivel várjuk a vásárlókat? A szomszédos Ring Café este 10 és hajnal 1 között meleg teával és kávéval várja az érkezőket, és minden vásárlónak készülünk egy kis aprósággal: A házhozszállítást választók, iSTYLE-os tollakat és nyakba akasztót találnak majd a csomagban, a boltokban pedig különböző meglepetésekkel készülünk az első vásárlóknak.

Az árakat meg tudjátok nézni iPhone 6s árak Mivel a termék ára 247 900 Ft-tól indul, a bankkártyalimiteket érdemes előre az elköltendő összeghez igazítani. Mi lesz azokkal, akik nem jutnak hozzá első körben iPhone 6s/6s Plus készülékhez? Sajnos várniuk kell, de célszerű minél előbb leadniuk egy rendelést a webshopon vagy valamelyik boltunkban, mert reményeink szerint folyamatosan kapunk majd kisebb szállítmányokat. Ha még hezitáltok a rendelésen, mert kézbe szeretnétek fogni előtte a készüléket, akkor örömmel tájékoztatunk titeket, hogy péntektől minden üzletünkben kipróbálható az összes új iPhone modell.

Ha lesz kérdés kommentekben, igyekszünk majd válaszolni. De csütörtök este 10 után már nem nagyon leszünk gép előtt, mert a teljes iMagazin team kint lesz a rajton!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!