imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ismerd meg a 3D Touch lehetőségeit fél perc alatt


Az iPhone 6s-ben a többi iPhone-hoz képest csak egy dolog változott – minden. A legnagyobb újítás viszont vitathatatlanul a képernyő alá kerülő új érzékelő lapka, amely segítségével képesek vagyunk új interakciókra a telefonunkkal, azáltal, hogy a képernyőre kifejtett nyomás erősségét figyeli. Ez a hardveres újítás annyira sok lehetőséget nyújt a szoftveres fejlesztések terén, hogy már más gyártókról is (khm Samsung) rebesgetik, hogy hasonló technológiát szeretnének megvalósítani.

Nem véletlen tehát, hogy az Apple ezt az újítást helyezte az új iPhone reklám középpontjába is. Mi is bemutattunk néhányat a leghasznosabb funkciókból, de külön ki is emeltünk egy olyat, ami annyira könnyeddé teszi a felhasználást, hogy tényleg nehéz elképzelni, hogy volt élet a 3D Touch előtt is. Az Apple új videójából viszont tényleg fél perc alatt rájövünk, hogy miért hasznos ez számunkra. A válasz egyszerű lehet: mert a 3D Touch egy teljesen új módon gyorsítja meg a mindennapi feladataink elvégzését. Ezt a videó viszont sokkal jobban bemutatja:

A videóban egy női hang darálja le, tényleg a legfontosabb dolgokat. Egyszerűen és lényegre törően, mindenféle körítés nélkül. Azzal is nagyon jól játszik az amerikai vállalat, amiből már egy kis ízelítőt egy korábbi videóból is láthattunk, hogy a fontos részek mellett egy kis humort is csempész a reklámba. Gondolok itt arra a részre, ahol Jamie Foxx-nak megjegyzést tesz arra, hogy a saját zenéjét hallgatja a vadi új készüléken.

iPhone 6s | Kép forrása: Apple
iPhone 6s | Kép forrása: Apple

Őszintén bevallhatjuk, hogy az utóbbi időben készült Apple reklámok nem sikerültek épp a legjobbra. Általában jellemző volt, hogy a sallang és a körítés mellett elveszett a lényeg. Ebben a videóban ez teljesen másképp van. Egy lüktető tempójú vágásokkal körített, dinamikus, már-már magával sodró videóról van jelenleg szó. Ez utóbbi talán kicsit túlzásnak tűnhet, de szerintem aki először látja a 3D Touch előnyeit ezen a videón keresztül, biztosan tátott szájjal ül a videó előtt még egy fél percig.

Később még biztosan születnek reklámok, és nagyon remélem, hogy hasonló minőségben és objektivitással. Az iPhone 6s ugyanis egy remek készülék, de igazából kár is fejtegetni az okait. Akit bővebben érdekel, hogy milyen is igazából az iPhone 6s tulajnak lenni, azok mindenképpen olvassák el Handrás összefoglalóját, ahol a saját tapasztalatait osztja meg ezzel kapcsolatban. Aki pedig úgy érzi, hogy ilyen készülékre vágyott mindig is, az beszerezheti a neki tetsző modellt bármelyik iSTYLE üzletben, vagy akár a webshopon keresztül.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!