imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ismét titokzatos fehér épületet húz fel az Apple hétfőre


Mint ahogy az múlt héten kiderült, az Apple új különleges bemutatót szervez március 9-re, amin nagy valószínűséggel az Apple Watch pontos megjelenési dátumát és árazását jelentik majd be. A helyszín ezúttal a San Franciscó-i Yerba Buena Center of the Arts, ahol korábban is sok hasonló esemény zajlott már.

Hasonlóan a szeptember 9-i bemutatóhoz, most is belekezdtek egy titokzatos fehér létesítmény felhúzásába a Yerba Buena Center mögött, bár ez sokkal kisebb léptékű, mint tavaly a Flint Center mellett felépített épület. Akkor sok találgatás ment arról, vajon mit rejthet magában a nagy fehér építmény, végül azoknak lett igaza, akik arra tippeltek, hogy az új termékeket próbálhatják ki a média meghívott képviselői. Emlékeztetőül, így nézett ki az akkori megoldás kívül és belül:

Flint Center
A 2014. szeptember 9-re felhúzott bemutatóépület a Flint Center mellett kívülről.
Belül pedig az új termékeket, az iPhone 6-ot és az Apple Watch-ot lehetett kipróbálni.
Belül pedig az új termékeket, az iPhone 6-ot és az Apple Watch-ot lehetett kipróbálni.

A mostani munka jóval kisebb léptékű, ezért az sem biztos, hogy hasonló céllal épül a titokzatos fehér épület: a 9to5Mac által szerzett fotók alapján legfeljebb 2-300 négyzetméter lehet az alapterülete, ami alig tizede a szeptemberi monstruménak. Szokás szerint „Apple Security” feliratú pólóba öltözött biztonsági őrök vigyáznak rá, így az biztosnak tűnik, hogy az Apple-bemutatóhoz lesz rá szükség.

A mostani építmény a Yerba Buena Center mellett. | Kép forrása: 9to5Mac
A mostani építmény a Yerba Buena Center mellett. | Kép forrása: 9to5Mac
Apple Yerba Buena
A mostani építmény a Yerba Buena Center mellett. | Kép forrása: 9to5Mac

Ezúttal azért is érdekes az építkezés, mivel a Yerba Buena Centerben rengeteg hely van a termékek bemutatására, illetve annak idején az iPodok, iPhone-ok és iPadek bejelentésekor elég is volt az épület által kínált hely erre a célra. Nyilván autószalonnak kicsi (haha), esetleg arra tudunk még gondolni, hogy a megújuló, az Apple Watch értékesítésének megkezdéséhez szükséges Apple Store átalakításokat, vagy az Apple Watch pop-up store-ok belsejét akarja megmutatni az Apple. Van, akinek sikerült kicsit közelebb is jutnia:

Preparation for Apple Watch launch?

A photo posted by Calvin Correli (@calvincorreli) on

Aztán persze az is lehet, hogy csak az újságíróknak szánt kaját és piát tárolják itt. Vagy ez Tim Cook öltözője. Vagy egy exkluzív lounge Jony divatvilágból érkező új haverjainak.

Emlékeztetőül tehát: jövő hétfőn, március 9-én újabb Apple-esemény lesz, itthoni idő szerint 18:00 órától (PDT 10:00). Az Apple élő videós közvetítést biztosít majd a helyszínről, mi pedig várhatóan szokás szerint a USTREAM segítségével kommentáljuk az eseményeket. Töltsd le a Calendar meghívót!

Forrás: 9to5Mac. Borítókép (az iPhone 5 bemutató idején ábrázolja a Yerba Buena Centert): Digixav.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!